folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendini Ermeni Görmek İsteyenlere Tokat Gibi Bulusma

Kendini Ermeni Görmek İsteyenlere Tokat Gibi Bulusma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    227 kuruluş demişde kendide bilmiyor hangi kuruluş:) biyerden görpü yapıştırmış olsa gerek.Googleden bakıp yazar birazdan.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    heee
    way a.q okumadıydım lan ben onu
    neyse a.q uykum gelmiş benim yatayım ben
    5 bölüm arka arkadaya lost seyretmek iyi değil sanırım

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ibrahimeren ya da değil, kimsenin yazısını silmemelisin...
    kendi yazından değil, onunkinin silinmiş olmasından bahsediyorum...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Basit , ya da önemli bir mesele. Ne olursa olsun şu duruma bir bakın. Kendi içinizde birbirinize düşüyorsunuz. Adamların istediği de zaten bizi bölüp parçalamak değil mi ?

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    TÜRK MİLLETİNE YARAŞAN BİR CUMHURBAŞKANI ???
    Hoca ne demek şimdi bu ??? Sırf iamamhatipli diye mi bu adamı kımse cumhurbaşkanı istemiyo ya ??

Ben şimdiye kadar hiç bir cumhurbaşkanı polemiğinin bu kadar buyutulduğunu gormedim !

Kim ne derse desin medya ve bazıları sırf prim yapmak için hükümete yüklenir yani iktidara iktirda kımın olduğu onlar ıcın onemlı değildir bunu ben değil fatih altaylı gibi medya adamları soyluyo geçende de koşesinde şey yazmıştı adamın adını hatırlıyamıcam dılımın ucunda ama kanald ana haberleri sunuyo he işte o yazmıştı iktidara yuklenen prim yapar eğer iktidarı yerden yere vurusanız herkes sizi alkışlar dediydi hatta o yazızında iktidarı ovdüğü için çok büyük bir risk alıyorum bunları yazmakla diye başlamıştı sözlerine..

Neyse kim ne nerse desin kardeşim o kadar dediler yok kriz yakındır,yok ekonomi yerle bir karalama çalıştılar o kadar adamları ben Türkiy'de ekonomiyi bu kadar iyi yoneten bu kadar sıcak rüzgarlar estiren ve bu kadar yatırımcı toplayan başka bir iktidar görmedim !
    Çankaya'yada çık,uzaya da çık tayyip yalnız talabaniyle masaya otururuz demekle aptallık ettin bu senin en buyuk hatan oldu !

Onun dışında şimdiye kadar hiç bir liderin soyleyemediği gerçeği söyledi;Kürt Sorunu !

Herkes yığıldı adama Türk-Kürt kardeştir ne sorunu yok ole bişe zart zurt sen bu ulkenın başbakanısın nasıl bole laf edersin dediler.Yalanmı biz kardeş olsakta bizi ayırıp kavga ettirmiyorlar mı birbirimize duşurmuyorlar mı ?Ne yani kürt sorunu diye bişey yok mu ???

Ben bu sekilde dusunuyorum +o hepimiz ermeniyiz pankartını açanlara;hepiniz onun bunun çocğusunuz ipnatorler sizi diyorum

katılmayanların yada katılanların da bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum yazarsanız sevinirim :)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    nedenmi reis-i cumhur olmamalı? bunu soruyorsan hala bosa yasamıssın bunca sene

http://www.youtube.com/watch?v=jKaO_dyKIpA al sana tokat gibi cevap bu adam deil cumhurbaskanı Turkiye Cumhuriyeti vatandası bile olamaz

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hoca bak dondu dolaştı aynı yere geldi eğer bunlar goruntulu sesli şeyler olsaydı tayyipin a.q derdim ama ortada kanıt yok delil yok o tarıhlı gazetelerde bunların cıkmasıda bışey ıfade etmez çunku basın kımlerın elındeyse kamu oyunu ıstediği gibi yonlendir sunu unutma ki Basın bütün ülklerdeki en büyük güçtür.Adamın birinin tutup bunları yapmadığı ne malum tayyipin bole bi göruntusunu bul bana bu yazılanları soylediği şeyi bul yolla da bari oy atmayam ona tanıyalım herkesi oyumuz o.copcuklarına gitmesin ama bana sağlam delillerle gel hoca !Bunların safsata olmadığı ne malum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    nikoteen kardeş seni anlayabiliyorum akp iktidara ilk geldiğinde ben de öle düşünüyodum.. ama iş deişti.. gerçek yüzlerini çoğumuz gördük az var artık senin gibi düşünen...
    adamlar gitti telekomu sattı.. birçok kamu kuruluşunu OFER(yahudi şirket) e peşkeş çekti. aqdumun dünkü götüboklu barzanisi bile tehdit edio adam mıymıy bi sikim diyemiyo ayrıca korkak.. yabancıya toprak satışını açtı aq milyonlarca dönüm satıldı birden nası oluosa? petrol yasası çıkarttılar bütün kaynakları dışarı taşıyalım die.. daha aklıma gelmio şu an ama bunun gibi onlarca daha çıkar.. ben sezer ii biri demiorum ama tayyip gelince biri çıkarcak yasayı biri onaylıcak adamlar babasının malıymış gibi kullancak devleti.. hee ayrıca ben bursada oturuorum burdaki tüm otobüsler hurdaya çekildi yeni sarı sarı otobüsler geldi.. tesadüfe bak ki belediyeye o otobüsleri satan kişi AKP grup başkan vekili Faruk Çelik'in kardeşi.. ne ilginç dimi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    evet evet otoların a.kodular bende bursada oturuyom çünkü ne diyek walla Allah bu millete zewal vermeye :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    evet ha bende daha yeni fark ettim benim ileti yi silmişler heralde bölücü içeriği vardı!!!
    -------

Bide bu yürüyüş kime karşı yapılacak neyi kurtaracaksınız ? Yoksa bir türk büyüğüde şerefsizce öldürüldü de onu mu protesto için toplanılacak yoksa işte yoksa sı yokdaha mantılı bir açıklama ben oraya gitmessem vatan hainiyim türk değilim doğrudur eğer ki türkük oysa vatan sevmek de oysa ben ne türküm nede vatanımı severim... Ben insanalrı sevmeyi tercih ederim...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 5045 Toplam Mesaj: 40