Kendinizi Ders Çalışmaya Motive
-
hocam önce hiç ders çılışmıom dicekler baltalarını başka konulara saklasınlar ...
haftaya vize haftam ve ders çalışamıorm bişi yaptığım da yok nasıl motive olabilirim siz (çalışanlar) nasıl konsantre oluosnz ?
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam önce hiç ders çılışmıom dicekler baltalarını başka konulara saklasınlar ...
haftaya vize haftam ve ders çalışamıorm bişi yaptığım da yok nasıl motive olabilirim siz (çalışanlar) nasıl konsantre oluosnz ?
-----------------------------yazın ortasında ne vizesi bu?
-
yaz okulu yükseltmeye alıorum hocam 1 ders
-
hacı gelip buraya konu açıyosan senden bi bok olmaz zaten çalışacak adam mazeretsiz kendi çalışır. (şakayla karışık gaz veriyorum sana anla :)
-
Hocam yazın ortasında sıcakta millet tatil yaparken ben neden buradayım diye düşün sonrası kendiliğinden gelecek diye düşünüyorum :D
Ben geçen sene yaz okulundaydım. 4 dönemde geçtiğim matematik dersinin devamı ve daha zoru olan matematik 2'yi aldım yaz okulunda ve 1,5 ayda geçtim :D
Hadi diyelim kendine acımıyorsun bari fazladan yaptığın masraflara acı hocam o zaman çalışırsın sanırım :D
-
çalışmazsan olcakları düşün çalışırsın heralde o zaman :D
-
yalan olmuşsun olm sen
-
herşey bitti
-
Hacim git bi insaat alanina.
Kendi kendine "Ulan kont239 eger ders calismazsan sonun boyle olur" de.
Sonra eve don.
-
ders çalışmadan evvel biraz kitap oku, iyi uyku al, yediğine içtiğine dikkat et, kafein kullanma
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
hacı gelip buraya konu açıyosan senden bi bok olmaz zaten çalışacak adam mazeretsiz kendi çalışır. (şakayla karışık gaz veriyorum sana anla :)
-----------------------------hahah sesli guldum .
gıt ders calıs ne ısın var pc de .
Haftaya akyakaya kaçayım dıyorum 1 hafta tatıl yaparım denız kum kafa dınlerım ıyı gelır valla ya