Kendinizi Ders Çalışmaya Motive
-
hacı bencee sonunun ne olacağnı düşün 1 yıl boyunca bunu düşünerek üniversite sınawına hazırlandım :) sonrasını düşünn
-
Kendimdn ör verecem herkes gibi üni de vize ve finaller gelene kadar hiç çalışmayız ders o hafta 2 aylık mufredatı yutar geçeriz..Şöyle bi durum var bu sıcaklarda ders calısılmıyo biz ona şöyle bi çözüm bulduk Gece 1 e kadar uykumuzu alıyoruz gece 1 de kalkıp o sessizlikte o serinlikte güneş doğana kadar rahat rahat çalışıyoduk...
Umarım faydası olur sanada..
-
cindoan bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bencee sonunun ne olacağnı düşün 1 yıl boyunca bunu düşünerek üniversite sınawına hazırlandım :) sonrasını düşünn
-----------------------------Sonunu düşünen kahraman olamaz.
-
okumazsan yaraaa yiyon milletin götünü öpüş süren hat safhalara çıkıyo okuyup biraz yükseldinmi sen götünü öptürtüyon amk budnan iyi motive edici şeyler yazabilirmisin lan??? hee???
-
hocam bi söz var. hatta böle bi söz yok ben uydurdum :D koyun sürüsüyle gidersen koyun olarak dönersin sürüden ayrılrısan ya çakal olursun ya tilki düşün :)
-
adamın içinden gelecek bir şey abi yapacak hiç bi olay yok. biraz anlamaya çalış dersleri kafanda zevkli hale getirmeye çalış. ders çalışmama isteği her zaman dersi gözde büyütmek ve ondan dolaylı dersi anlamamak kaynaklıdır.
-
hocam teşkkrler hrkese önerilr için uygulamaya çalşcam bazılarını umarım yararı olr bitrdi bu sıcaklar beni ...