Kendinizi Tanıtın Sorusuna Cevap?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bir bankanın mülakatına katılacağım nasıl konuşayım bilmiyorum

xx tarihinde xx de doğrum v.s gibimi nasıl profesyonel müridler help

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Hangi banka ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    TBT ciler bankalara dadanıyorlar hayırlısı

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

olm dilin alışmıştır aman beleşcinin önde gideniyim deme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

İş Bankası ise badem bıyıkla Gitme,

Garanti veya Akbank ise elnden geldiği kadar jöle parfüm sık, kız tavlamaya gidiyormuş gibi bir hava yarat.

Askerdeki gibi tekmil vermene gerek yok.

xx.xx.xxxx doğumluyum, ilkokulu şurda, orta okulu burda, liseyi ahan da oracıkda okudum deme.

01.01.2001 Manisa doğumluyum, aslen erzurumluyum, babamın mömuriyetinden ötürü manisada ikamet ediyorum.

Üniversite hakkında kısa özet geç.

Boş zamanlarda masa tenisi oynarım, amatör olarak basketle ilgilenirim de. Sinemaya giderim de, 1-2 film ( son çıkanlardan isim öğren, konularını ezberle )

Neden bankamız derlerse " Kurumsal bir iş istiyorum " deme sakın, İhtiyacım olduğu için başvurdum dersin.

Bankamız hakkında ne biliyorsun derler, Sitelerinden kuruluş yıllarını ve tr'deki şube sayılarını öğren, Genel Md. İsimlerini öğren.

Çevrenin geniş olduğundan bahset, işe başlar başlamaz bütün çevreme hesap açarım, kredi kartı başvurusu yaparım diye taahhütde bulun.

Rahat ol, kızarma - bozarma, Seni bankanın işleri yoğun olacak diye sıkıştıracaklar, azimli, çalışmayı seven bir yapın olduğundan bahset.

V.s.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Kompozisyon gibi tanıt. hatta bir kağıda yazıp ezberle.

1.Giriş Bölümü : Biyografi özeti (şu tarihte  şurada doğdum, şurada okudum, şuralarda çalıştım)

2.Gelişme Bölümü : Niteliklerin (menfi, müspet yönlerin, hobilerin, hayat görüşün, felsefen vs..)

3.Sonuç Bölümü : Bu işi istediğine dair eklemeler (sizin gibi büyük bir şirketin çatısı altında çalışmak benim için onurdur / şu şu sebepler yüzünden bu pozisyona uygunum / çevremdekiler çok sabırlı olduğumu söyler vs..)

gtü kalkıklık falan olarak algılama.özgüven ne kadar yüksekse o kadar iyidir. tabii bokunu çıkarmamak kaidesiyle. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

1.Giriş Bölümü : Biyografi özeti (şu tarihte  şurada doğdum, şurada okudum, şuralarda çalıştım)

2.Gelişme Bölümü : Niteliklerin (menfi, müspet yönlerin, hobilerin, hayat görüşün, felsefen vs..)

3.Sonuç Bölümü : Bu işi istediğine dair eklemeler (sizin gibi büyük bir şirketin çatısı altında çalışmak benim için onurdur / şu şu sebepler yüzünden bu pozisyona uygunum / çevremdekiler çok sabırlı olduğumu söyler vs..)

gtü kalkıklık falan olarak algılama.özgüven ne kadar yüksekse o kadar iyidir. tabii bokunu çıkarmamak kaidesiyle. 

eywallah :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:

eywallah :)

Bunların hiçbirini sana söyletmezler, 15 dakkada sana ellrinden geldiği kadar fazla soru soracakları, kısa - öz cevap isteyecekler, kompozisyon isteselerdei bunu belirtirlerdi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    tahibattn bahset burdaki ortamından bahset

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

@yasevyaterket, bana olan nefretini başka başlıklarda kus. adamın kariyerini ilgilendiren bir konuda makattan yorum yazma. bugüne dek yüzlerce mülakata girdim. başka alanlardan sataşmayı dene.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Bankaları modern te(f OR p)eleyici olarak düşünürsek; senden istedikleri tek şey daha çok para kazandırman.

Bunun için kandırırken hissettirmeyen bir zekâ, özgüven, v.s. isterler.

Kandırma işini seninle mülâkat yapacak adamda deneyip başarılı olursan olay tamam(masum halkta kullanma :p ). :)

-----

Özgüvenli ol. Oradaki yivşağın senden fazlası olmadığına emin ol. Çünkü sen bir TAHRİBAT Müridisin.

Onun özgüvenli tavırları sadece bulunduğu mevkiden kaynaklanıyor. Eğer karşısında kendini küçük görmez, ezilip büzülmezsen emin ol o iş senin. Hayırlı olsun.

Not: Ukalâlık da yapma ama, sorulanı cevapla. Gereğinden fazla bilgi verme.

(ŞAHSİ FİKİRLERDİR)

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
Toplam Hit: 10980 Toplam Mesaj: 35