Kendinizi Tanıtın Sorusuna Cevap?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2007
    Erkek

    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

    @yasevyaterket : avatarından dolayı başkasıyla karıştırdım; ama ağzından salyalar çıkararak cevap yazdığın için özür dilemiyorum. 


    -----------------------------

    adama ilk hakareti sen etmişsin makat felan karıştırmışsın sonrada birde adama ağzından salyalar akarak felan diyorsun. uykusuz musun ?


    az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2009
    Erkek

    Konuyu sikerttiniz ak.

    Konuya gelince, Alper hocam sen doğal, samimi bir insan olarak çık karşılarına. Abartı tavırlardan kaçın, kendinden emin, neyi bilip bilmediğini bilen, farklı olma çabalarına uzak bir şekilde davran. Almazlarsa o hipneler kaybeder ak. Senden iyisini mi bulacaklar müdür.


    " Kro "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2002
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    bir bankanın mülakatına katılacağım nasıl konuşayım bilmiyorum

    xx tarihinde xx de doğrum v.s gibimi nasıl profesyonel müridler help


    -----------------------------
    Sorulması gereken sorular sorulmamış.
    Hangi bölümden mezunsun? Bankanın hangi birimine başvuruyorsun? Şube mi Genel Müdürlük mü? Şubeyse yada Genel Müdürlükse hangi departman? Biraz daha bilgi verebilirsen daha açıklayıcı cevaplar verebiliriz. P.S. : Hangi banka?

    jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2004
    Erkek

    bak şimdi. kendi görüşmelerimi örnek vererek anlatıyorum sana.

    ilk intiba çok önemlidir. güzelce traşını ol. takım elbise giy. mümkünse lacivert takım, beyaz gömlek, mavi tonlarında bir kravat, mümkünse açık mavi. heyecan yapma. konuşmalar sırasında kollarını bağlama. elini kolunu rahatça duracağın bir yere koy. bacaklarını, dizleri vs. oynatma. sabırsızlık işaretidir. dikkat ederler. cv verdiysen zaten senin tahsilini vs. bilirlerde sadece seni konuşturmak için sorarlar. bana sordukları, "anlat bakalım kimdir murat" demişlerdi. bende kendimden emin, ne yüksek tonda ne alçak tonda, işte 80 senesinde bilmem nerde doğdum, ilk okulu ortaokulu ist. da okudum. üni ye balkeste gittim vs diye anlattım. boş zamanlarımda kitap okurum. bilg. ile uğraşırım. balık avına giderim falan falan. bunlar önemsiz gibi görünsede aslında onlar için önemlidir. sana bişey sorduklarında, eee üüüü yapma. direk cevaplamaya çalış. ama dediğim gibi herzaman önce sakin ol. kendinden emin ol. sanki bulunmaz hint kumaşı gibi hisset kendini. ama bunu onlara hissettirmiceksin :)

    son girdiğim iş yeri için konuşuyorum. burada çalışırsan ne bekliyorsun sorusuna aynen; "kısa vadede kendi bilgi birikimime uygun olarak burada yapacağım işleri toparlamak, uzun vadede ise bilgimi arttırdığım gibi, yükselerek farklı mevkilerde çalışmak istiyorum" dedim. on yıl sonra kendini nerede görüyorsun sorusunada, mülakatı yapan adama "sizin yerinizde" dedim. ciddiyim. (abuk sabuk o adam ordayken oturma şakaları olmasın lütfen.) kendinden emin, ne istediğini bilen, kendini tanıyan elemana herzaman değer verirler. unutma alper.


    ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    çizink


    enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2002
    Erkek

    Hic dogum tarihinle falan ugrasma, direk 45 saniyelik bir konusma hazirla. 

    Bu konusmada senin bireysel guclu yanlarin olsun ve bu guclu yanlarin bankada nasil iyi sonuclar dogurur onu anlat. 

     

    Bu hem kendini tanitir, hem bankayi tanidigini gosterir hemde bankanin neden seni ise almasi gerektigini belirtir. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    bu işi bana vermezsen topuğundan vururum  de :D


    Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2009
    Erkek

    HangiBanka olduğunu ve hangi pozisyon için olduğunu yazarsan bir bankacı olarak yardımcı oalayım :)


    Oyun yeni başlıyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    aman olm ne yap ne et gir şu bankaya. ilk iş senin şubeyi hortumlayak sonra :D


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

    aman olm ne yap ne et gir şu bankaya. ilk iş senin şubeyi hortumlayak sonra :D


    -----------------------------

    heeeeehh bi o eksikti :D


    Living Death
Toplam Hit: 10975 Toplam Mesaj: 35