Kepuze Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Sırt üstü mü yatmıştın?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Uyku non-rem ve rem uykusu olmak üzere iki evreye ayrılır. non-rem dönemde 4 evre şeklindedir falan filan. rem uykusunda insanın kas tonusu iyice düşer neredeyse felç durumudur. Nefes alıp verimi düzensizdir falan filan. Rem uykusundan ani bir şekilde uyanırsan böyle olur. Yeterli kas tonusu oluşamadığından hareket edemezsin bağıramazsın :) korkulacak birşey yoktur. Bu durum tekrarlanırsa bu yazdıklarım aklına gelsin ve heycan yapma biraz bekle. Sinirsel uyarım kas tonusu yerine gelsin kendiliğinden çözüleceksin. Tek yapacağın beklemektir korkmana bağırıp çağırmana gerek yok azcık bekle sadece...

Tatlı rüyalar :)

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

bilimsel olarak ta açıklaması vardır metafiziksel işler ile uğşanlara görede bir açıklaması vardır... yattığın yerde kırıntı tarzı şeyler varsa veyahutta biyerlere işediysen bu tarz şeyler olabilir...tabi birde bag bahçelik yerlerde dikatli olmak lazım..

karabasan tarzı bişey e mağruz kalmışsın dedenin dediği şey ise büyük ihtimal ile sizin oralarda karabasana verilen isimdir yada bir rivayetten kalma bir şeydir...karaban dediğin olayın metafizikçilere göre açıklaması cinler ile alakalıdır...

3 cin gelir biri üstüne oturur biri ellerini ayaklarını tutar biride biride hani bana hani bana der :D 3. ne iş yaptığını unuttum neyse fazla takılma rahatsız ederlerse kurşun döktür...ve sıfır düşünceni geliştir... 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    bugün aniden uyandığımda kolum tutulmuşmuydu artık anlayamadım resmen boşlukta gibiydi kolumu hissetmiyordum korktum daha sonra yavaş yavaş parmaklarımı oynatmaya basladım. bu kepuze midir. Yoksa normal bi tutulma mı

less than one, more than zero.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

DesquneR bunu yazdı:
    -----------------------------
    bugün aniden uyandığımda kolum tutulmuşmuydu artık anlayamadım resmen boşlukta gibiydi kolumu hissetmiyordum korktum daha sonra yavaş yavaş parmaklarımı oynatmaya basladım. bu kepuze midir. Yoksa normal bi tutulma mı
    -----------------------------

Üstüne yatmışsındır kan gitmemiştir.. bana da oluodu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bana hiç olmadı ama anlattıklarınıza göre eylenceli bişi :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Olm eylenceli ne demek acaip zevkli lan :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dumanemre
    dumanemre's avatar
    Erkek

dini açından bir çok duyumlar aldım. ve birçok arkadaşımın başına gelen olabilitesi yüksek şeyler...psikolojik olarak rahatlamak icin Ayet-el Kürsi okuman yeterlidir diye düşünüyorum..Ama bilimsel kısmı nedir ne değildir hiç araştırmadım

.İnilmeyince kuyuya çıkılmıyor taht-ı Mısıra.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bana da olmuştu biraz bağırmaya çalıştım sesim çıkmadı daha önceden mevzuyu biliyodum bişey yapmadım 2 3 dakika içinde geçti sanırımama felç durumunda olduğunu hissetmek kötü
Toplam Hit: 4697 Toplam Mesaj: 20