Keşke Böyle Pencere Yöneticisi Olsa - Kendi Tasarımım
-
bu tasarımı kendim yaptım ama daha tamamlamadım. genel olarak bu şekilde linux pencere yöneticisi olsa fena mı olur ? yorumlarınızı bekliyorum.

-
Güzel :)
-
ubuntuda kasarsan yaparsın :)
-
bu cazibelik bu görsellik vistanın kasışını aklıma getirdi :|
-
Linux dedince özgünlük ve özgürlük akla gelir,özgünlük ise yanılmıyorsam başka bişeye benzememe durumuydu.
Ancak buradaki bazı iconlar (ok işaretleri,başlat butonu,winamp ikonu) windows ve mac için geliştirilen sistemlerin ikonu.
Yani ikiside ücretli,hazırladığın pencere yöneticisi özgün değiL ve LinuxLarda defauLt oLarak geLmez,kuraLLara aykırı :))
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Linux dedince özgünlük ve özgürlük akla gelir,özgünlük ise yanılmıyorsam başka bişeye benzememe durumuydu.
Ancak buradaki bazı iconlar (ok işaretleri,başlat butonu,winamp ikonu) windows ve mac için geliştirilen sistemlerin ikonu.
Yani ikiside ücretli,hazırladığın pencere yöneticisi özgün değiL ve LinuxLarda defauLt oLarak geLmez,kuraLLara aykırı :))
-----------------------------lazım olunca çizer onu hocam, o kadar da değil :D
-
snnyk bunu yazdı:
ubuntuda kasarsan yaparsın :)
-----------------------------hocam zaten linuxla çok senli benli olduk artık rüyalarıma giriyo aklımı çelme :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------bunları örnek olsun diye koydum simgeden bol bişey yok bende hocam. zaten belirttim daha tamamlamadım diye. genel olarak verdim bu tasarımı.
-
bu konu kapanmadı mı yaw?
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------bu konuyu hem windowsa hem linuxa açmıştım windowstaki silinmiş hocam. linuxtakinin kimseye zararı yoksa kalsın.
-
balik_ bunu yazdı:
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------bu konuyu hem windowsa hem linuxa açmıştım windowstaki silinmiş hocam. linuxtakinin kimseye zararı yoksa kalsın.
-----------------------------bence acilmasi gerekn doğru yer