Keşke Böyle Pencere Yöneticisi Olsa - Kendi Tasarımım
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
snnyk bunu yazdı:
ubuntuda kasarsan yaparsın :)
-----------------------------hocam zaten linuxla çok senli benli olduk artık rüyalarıma giriyo aklımı çelme :)
-----------------------------walla aklını çelebildiysem ne mutlu :) linux sanal ortamda bir devrimdir diriliştir özgürlüktür oraktır çekiçtir örs üzengidir :)
-
snnyk bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
ubuntuda kasarsan yaparsın :)
-----------------------------hocam zaten linuxla çok senli benli olduk artık rüyalarıma giriyo aklımı çelme :)
-----------------------------walla aklını çelebildiysem ne mutlu :) linux sanal ortamda bir devrimdir diriliştir özgürlüktür oraktır çekiçtir örs üzengidir :)
-----------------------------bende tam bir linux hastası oldum. ubuntu kullanıyorsan gnome için güzel temalar yazdım paylaşabilirim.
-
Gzx bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
EMRE955 bunu yazdı:
bu konu kapanmadı mı yaw?
-----------------------------bu konuyu hem windowsa hem linuxa açmıştım windowstaki silinmiş hocam. linuxtakinin kimseye zararı yoksa kalsın.
-----------------------------bence acilmasi gerekn doğru yer
-----------------------------aslında işletim sistemlerine daha yakın bulduğum için buraya açtım. bi dahaki sefere daha dikkatli olurum artık.
-
Hocam bu pencere yöneticisi değil, masaüstü yönetecisi gibi olmuş. Pencere yöneticisi, sadece pencerelerin üstündeki çubuk ve bu çubuğun pencereyi büyütme, küçültme, taşıma işleri ve -varsa- pencere efektlerinden sorumludur.
Böyle fikirlerini kde-look.org'da istek olarak açabilirsin. Bakarsı birisinin hoşuna gider, adam oturur, uğraşır, yapar.
-
yeni isletim sistemi olmus bu, sadece bir arkaplan, ortada hersey var
-
MaviEkran bunu yazdı:
Hocam bu pencere yöneticisi değil, masaüstü yönetecisi gibi olmuş. Pencere yöneticisi, sadece pencerelerin üstündeki çubuk ve bu çubuğun pencereyi büyütme, küçültme, taşıma işleri ve -varsa- pencere efektlerinden sorumludur.
Böyle fikirlerini kde-look.org'da istek olarak açabilirsin. Bakarsı birisinin hoşuna gider, adam oturur, uğraşır, yapar.
-----------------------------kde-look ve gnome look sitelerine bir kaç resim ekleyip gönderiyim bakalım. dediğin gibi belki ilham verebiliriz :)) bide google beni çağırıyormuş chrome os için tasarım yapalım diyormuş :)))))
-
Sen beğendiysen sorun yok, önce kendi sisteminde deneme yap, eğer oluyorsa sağlamm çalışmaya başladığında bi çok proje ile irtibata geçebilirsin. :)