folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Keyloger"Lar Ekran Klvyesini Nasıl Okur?

Keyloger"Lar Ekran Klvyesini Nasıl Okur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

tahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sisteme bulaşanlardan kurtulmak değilde adama giden şifrenin çözülmemesi için ne yapabilirim.Adam şifreyi alsa bile çözemesin bununda bir yöntemi olması lazım.Mesela ben ekran Klavyesiyle yazarken texbox ın dışına bir yere tıklıyorum ve yazmaya devam ediyorum.Bu sayede şifre ve pss girdiğimiz yere herhangi bir yazı yazmıyor ama ekran klavyesinden tıklandığı için muhtemelen aadama şifre ve pass gitse bile arada alakasız harf/sayı olacağı için şifreyi ve pass ı çözemeyecek buna benzer başka ne yapabilirim?

klavyedeki < > yön tuşlarını bazıları okumuyor onunla yanıltabilirsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Her türlü okunur.

Klavyede bi tusa basmanda , ekran klavyesinde bi tusa tiklamanda sonuc olarak WM_KEYDOWN - KEYUP,... mesajlarini yolluyor..

Eger trojanda hook atmissa zten, klavye yada ekran klavyesi fark etmeyecektir.

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Daha sabah charecterim soyuldu bilgilerimi c/p yaparak giriyordum bide :) ..Yani demek istediğim pek faydası olmaz ekran klavyesinin..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

gVeR bunu yazdı:

Her türlü okunur.

Klavyede bi tusa basmanda , ekran klavyesinde bi tusa tiklamanda sonuc olarak WM_KEYDOWN - KEYUP,... mesajlarini yolluyor..

Eger trojanda hook atmissa zten, klavye yada ekran klavyesi fark etmeyecektir.

cok mantıklı sagol

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    copy / paste yer mi peki O.o

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

tahta bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

windows klavyesini çözer ama özel klavye programları var PrivacyKeyboard gibi bu programları çözemez hatta PrivacyKeyboard programı donanım olarak takılan keyloggerlara karşı bile yakalanmıyor öyle bir özelliği var ......

Programı aradım buldum fakat full sürümünü bir türlü bulamadım.Bunun Full sürümü varsa paylaşabilir misiniz? Yok ise bununla aynı özelliklere sahip full sürümü olan veya ücretsiz olan bir yazlılım paylaşabilir misiniz?

valla hocam bende bulamadım onu aynı özelliklere sahip aradım ama doğru dürüst bişi bulamadım :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

Bilmiyorum yermi ama bu keylogerı yanıltmanın bi yolu olmalı sonuçta bu programıda yazan insan 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

tahta bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:

Bilmiyorum yermi ama bu keylogerı yanıltmanın bi yolu olmalı sonuçta bu programıda yazan insan

hocam benden size tavsiye bu kadar paranoya olmayın bende öleydim yavaş yavaş bu davranışları azaltmaya çalışıyorum kurun Avira Premium hazır kampanyasıda var forumda birde Hijackthis ile arada bir kontrol et tamamdır başka bişeye gerek yok :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    tahta bunu yazdı:

hocam benden size tavsiye bu kadar paranoya olmayın bende öleydim yavaş yavaş bu davranışları azaltmaya çalışıyorum kurun Avira Premium hazır kampanyasıda var forumda birde Hijackthis ile arada bir kontrol et tamamdır başka bişeye gerek yok :)

Şu Hijackthis den biraz bahsetsene nasıl kullanılır ne işe yarar başka bi arkadaş da combofix i önerdi onu kullanıyorum sürekli periyodik olarak combofizle taratıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    tahta bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:

copy yemez hangi çağda kaldınız siz ?

ss ve video kayıt + uzak masa üstü kontrolü bile var siz fark etmeden windows klosörünüz elinizden uçabilir

Toplam Hit: 9152 Toplam Mesaj: 29