Keyloger"Lar Ekran Klvyesini Nasıl Okur?
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------
Sisteme bulaşanlardan kurtulmak değilde adama giden şifrenin çözülmemesi için ne yapabilirim.Adam şifreyi alsa bile çözemesin bununda bir yöntemi olması lazım.Mesela ben ekran Klavyesiyle yazarken texbox ın dışına bir yere tıklıyorum ve yazmaya devam ediyorum.Bu sayede şifre ve pss girdiğimiz yere herhangi bir yazı yazmıyor ama ekran klavyesinden tıklandığı için muhtemelen aadama şifre ve pass gitse bile arada alakasız harf/sayı olacağı için şifreyi ve pass ı çözemeyecek buna benzer başka ne yapabilirim?
-----------------------------klavyedeki < > yön tuşlarını bazıları okumuyor onunla yanıltabilirsin
-
Her türlü okunur.
Klavyede bi tusa basmanda , ekran klavyesinde bi tusa tiklamanda sonuc olarak WM_KEYDOWN - KEYUP,... mesajlarini yolluyor..
Eger trojanda hook atmissa zten, klavye yada ekran klavyesi fark etmeyecektir.
-
Daha sabah charecterim soyuldu bilgilerimi c/p yaparak giriyordum bide :) ..Yani demek istediğim pek faydası olmaz ekran klavyesinin..
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------Her türlü okunur.
Klavyede bi tusa basmanda , ekran klavyesinde bi tusa tiklamanda sonuc olarak WM_KEYDOWN - KEYUP,... mesajlarini yolluyor..
Eger trojanda hook atmissa zten, klavye yada ekran klavyesi fark etmeyecektir.
-----------------------------cok mantıklı sagol
-
copy / paste yer mi peki O.o
-
tahta bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:-----------------------------
windows klavyesini çözer ama özel klavye programları var PrivacyKeyboard gibi bu programları çözemez hatta PrivacyKeyboard programı donanım olarak takılan keyloggerlara karşı bile yakalanmıyor öyle bir özelliği var ......-----------------------------
Programı aradım buldum fakat full sürümünü bir türlü bulamadım.Bunun Full sürümü varsa paylaşabilir misiniz? Yok ise bununla aynı özelliklere sahip full sürümü olan veya ücretsiz olan bir yazlılım paylaşabilir misiniz?
-----------------------------valla hocam bende bulamadım onu aynı özelliklere sahip aradım ama doğru dürüst bişi bulamadım :/
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Bilmiyorum yermi ama bu keylogerı yanıltmanın bi yolu olmalı sonuçta bu programıda yazan insan
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Bilmiyorum yermi ama bu keylogerı yanıltmanın bi yolu olmalı sonuçta bu programıda yazan insan
-----------------------------hocam benden size tavsiye bu kadar paranoya olmayın bende öleydim yavaş yavaş bu davranışları azaltmaya çalışıyorum kurun Avira Premium hazır kampanyasıda var forumda birde Hijackthis ile arada bir kontrol et tamamdır başka bişeye gerek yok :)
-
Avira bunu yazdı:
tahta bunu yazdı:
-----------------------------hocam benden size tavsiye bu kadar paranoya olmayın bende öleydim yavaş yavaş bu davranışları azaltmaya çalışıyorum kurun Avira Premium hazır kampanyasıda var forumda birde Hijackthis ile arada bir kontrol et tamamdır başka bişeye gerek yok :)
-----------------------------Şu Hijackthis den biraz bahsetsene nasıl kullanılır ne işe yarar başka bi arkadaş da combofix i önerdi onu kullanıyorum sürekli periyodik olarak combofizle taratıyorum
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
copy yemez hangi çağda kaldınız siz ?ss ve video kayıt + uzak masa üstü kontrolü bile var siz fark etmeden windows klosörünüz elinizden uçabilir