Keyloger"Lar Ekran Klvyesini Nasıl Okur?
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------
Avira bunu yazdı:
tahta bunu yazdı:
-----------------------------hocam benden size tavsiye bu kadar paranoya olmayın bende öleydim yavaş yavaş bu davranışları azaltmaya çalışıyorum kurun Avira Premium hazır kampanyasıda var forumda birde Hijackthis ile arada bir kontrol et tamamdır başka bişeye gerek yok :)
-----------------------------Şu Hijackthis den biraz bahsetsene nasıl kullanılır ne işe yarar başka bi arkadaş da combofix i önerdi onu kullanıyorum sürekli periyodik olarak combofizle taratıyorum
Edit: Hocam paranoyak olmayın diyorsun ama bu oyunu oynuyorsan sende bilirsin aylarca uğraşıp emek verip kasıyorsun karakterini en iyi şekilde giydiriyor(item diziyorsun) en iyi silahı alıyorsun para biriktiriyorsun adamın biri birgün çıkıp hepsini çalıyor sen olsan dayanabilirmiydin.Ayrıca bu oyun için bazı yardımcı programlar şart oluyor kimi zaman mecbur kullanman gerekiyor onların içine keyloger saklayan uyanıklar çok.Hepsini düşününce ister istemez bir paranoya başlıyor.
-
@tahta
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=139 buradan bakabilirsin hocam hijackthis kullanımı için =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Dökümanlara bakmak hiç aklıma gelmedi hocam çok sağol aynı zamanda iyi bir de ders vermiş oldun bana :):):)
-
hocam anlayabiliyorum benimde oynamadığım online oyun kalmadı ama sana bu güvenlik önerimin en iyisi olduğunu söylemek isterim yapman gerekenler Hijackthis loglarını 3 günde bir incelemen Avira Premium ile haftada 1 sistemi taratman ComboFix'ide 4 günde bir kullanmandır bunun dışında yapılan çok değişik işlemler yok yani :) Windows güncellemerini hep yap es geçme Firefox kur NoScript kur AdBlock kur yeter.
-
Avira bunu yazdı:
hocam anlayabiliyorum benimde oynamadığım online oyun kalmadı ama sana bu güvenlik önerimin en iyisi olduğunu söylemek isterim yapman gerekenler Hijackthis loglarını 3 günde bir incelemen Avira Premium ile haftada 1 sistemi taratman ComboFix'ide 4 günde bir kullanmandır bunun dışında yapılan çok değişik işlemler yok yani :) Windows güncellemerini hep yap es geçme Firefox kur NoScript kur AdBlock kur yeter.
-----------------------------olm kur ubuntuyu 3 gün bu 4 gün şu falan kasma işte :P =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------olm kur ubuntuyu 3 gün bu 4 gün şu falan kasma işte :P =))
-----------------------------ubuntu ile takılıyodum işte 4-5 gündür dayanamadım win7 kurdum bazı gerekli şeyler olduğu için :)
-
ben yzdim :p
resim felan çekmeyle uğrastirmaz :D direk alir :D
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87947
-
DJ_Alper bunu yazdı:
2006 yalında kullanmıştım ben ekranda mause hareketleri takip edip tıklanan yere kendi ekranında tıklıyordu
-----------------------------bu direk alir :D
team viewer da karsi tarafin tikladiği tuslarida alio artik... :D