Keylogger Öneri !!!!
-
Eger program icine webbrowser koyarsan navigate olmaya calistigi anda firewall vs onu yakalayacaktir. Ftp ye baglayabilirsin ama o zmn da yakalar. Ben mesela yazdigim keylogger da ftp ye kayit ettiriyordum bilg adiyla bi dosya olusuodu ve icinde istediklerim ama firewall yakalar... Yazdigin programa kill ekle bircok firewall devredisi kalsin...
-
bide bişey soracam ie tarafından nasıl post ettireceksin onu anlamadım. Çok satırlı bir kodu ie ile nasıl post ettirte biliriz ki. Ben çok denemiştim çok satırlı kodları ie de post ettirtmeyi ama yapamamıştım.
-
drkill ve sacrifice evt form içindeki webbrowser yakalanabilir :) daha o işlemi yapmadım aslında, şuan keylogger bitti,tr karakter destekli form ayarlarını yapıyorum.. bir kaç gün içinde forum işini de ayarlayacağız, connection arkadaşımızın forumu tamamlamasını beklediğim için birşey yapmadım açıkçası...
-
drkill senin yazdığın mk yi da inceledim.. Yararı oluyor :)
-
1 sene geçti onun üzerinde . Bi besmele ile yenisine başlayacamda ilham gelmiyor :D
-
Siz yazın keylogger ı biz serialini serials.ws den buluruz :) olmadı crack neyim yaparız :)
Test olumlu sonuc verirse , sizi desteklemek için alırız. -
DrKill bana bak ilham alırsın hoca :) Sende benle aynı tarzda birşey yap, hatta bunu geliştirelim algoritma olarak.Gerçi sen sanırım delphicisin.. istersen msn de görüşüz hoca
-
abicim tuğrulbaba yapıyor eşe dosta vericem diyo sen yapıyosun parayla vericem diyosun ulan bu garibanlığın elinden tutan bi benim galiba mp3 vermeye devam edicem :))
-
EmotioN destek için almayın hocam :) kullanmak için alın yaaa. Ne desteği, sadece emek verdik yapıyoruz,o emeğin karşılığında sizden ücret alacağız :) sizde bu ücret karşılığında programdan yararlanacaksınız olay bu :)
pit hoca ben bir emek harcıyorum de mi,gece saat 4-5 e kadar bunla uğraşıyorum bazıları da o saaatte eğleniyor veya yatıyor.. Burdaki farkı daha doğrusu emeğimi almak istiyorum,yoksa parada gözümüz yok.. Programı kimseye free vermeyeceğim, ne kadar yakın olursa olsun bana eşitliği sağlamam gerek :) -
Tanıtım amaclı neyim bi trial versiyonu olacakmı hocam?
Toplam Hit: 6362 Toplam Mesaj: 29