Keylogger Öneri !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Ertan hocam yanlış anladın.Kullanmıcaksam nie alayım programı.Destek derken bu tür şeylerin devamı gelmesi için dedim yani.yanlış anlama.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    client-server li yapmıştım ama port kullandığı için yakalanıyor.Ayrıca router yüzünden nette bağlanmada sıkıntı yaşıyordu,localde çalışıyor ama... O yüzden triali hazırlamıyorum :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    hayırlı ola :)

webbrowser'dan bi bok olmaz ben post tekniğini normal işlerde kullandım bir şey olmadı bunda mı olacak.text1 dekini kuytul@tahribat.com a yolla komutu gibi bir şey olsa kim kıllanır bundan :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    kuytul kullanıcı değil ama firewaller kıllanır, sacrifice hocam firewalleri kapatmak içn bir dll verecek, onla da halledebiliriz sanırım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ben firewall kullanmıyorum,ama bu nane msnde de öter o zaman.Msn hesabını program üzerinden giriyoruz ve hesabı açmak için post ediyor,bir nevi mailimize girmiş gibi oluyoruz.Test ettiniz mi bilmiyorum,ama bir şey olacağını sanmam.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    tamam hoja emeğine saygım var sana kalmış ister dağıt ister dağıtma düşüncelere saygılıyımdır ii satışlar

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    C/C++ dan yapılan keylog. trojen vs. zaten kolay kolay yakalanmıyor exe olmadığı sürece :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    exe olmadan nassı olcak ?
    msi derliyomu bu compilerler?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 6361 Toplam Mesaj: 29