Keylogger Öneri !!!!
-
Ertan hocam yanlış anladın.Kullanmıcaksam nie alayım programı.Destek derken bu tür şeylerin devamı gelmesi için dedim yani.yanlış anlama.
-
client-server li yapmıştım ama port kullandığı için yakalanıyor.Ayrıca router yüzünden nette bağlanmada sıkıntı yaşıyordu,localde çalışıyor ama... O yüzden triali hazırlamıyorum :)
-
hayırlı ola :)
webbrowser'dan bi bok olmaz ben post tekniğini normal işlerde kullandım bir şey olmadı bunda mı olacak.text1 dekini kuytul@tahribat.com a yolla komutu gibi bir şey olsa kim kıllanır bundan :) -
kuytul kullanıcı değil ama firewaller kıllanır, sacrifice hocam firewalleri kapatmak içn bir dll verecek, onla da halledebiliriz sanırım
-
ben firewall kullanmıyorum,ama bu nane msnde de öter o zaman.Msn hesabını program üzerinden giriyoruz ve hesabı açmak için post ediyor,bir nevi mailimize girmiş gibi oluyoruz.Test ettiniz mi bilmiyorum,ama bir şey olacağını sanmam.
-
tamam hoja emeğine saygım var sana kalmış ister dağıt ister dağıtma düşüncelere saygılıyımdır ii satışlar
-
C/C++ dan yapılan keylog. trojen vs. zaten kolay kolay yakalanmıyor exe olmadığı sürece :)
-
exe olmadan nassı olcak ?
msi derliyomu bu compilerler?
Toplam Hit: 6361 Toplam Mesaj: 29