Keylogger"Lara Dair

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    o nasıl bir şeytan icadıdır öyle. videosunu çekip ftp'ye gönderiyor :D

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    Vallahi 2 3 saat kadar önce bu konuyu okudum ve ben de zemanayı önerecektim ama sonra eski konu, siktiret dedim kendi kendime :D. Keyscramble yi önermiş bir arkadaş, o da çok etkili keyloggerlara karşı, yalnız ekran görüntüsünü videoya çekip ftpye upload eden keyloggerler var, cebinde parası olana herşey var yani :D. En iyi savuma yolu "bilgi güvenliği" bilincidir!

bilgi güvenliği bilinci derken hocam ?

merak ettimde :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

anti kullanmadığımdan not defterine şifremi içeren kelimeler yazıyom sonra aralarından şifreyi oluşrutan parçaları copy/paste yapıyom.

işe yarıyomudur?

yoksa sadece kendimimi kandırıyom? :)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Pc'nizde keylogger varmış gibi hazırlıklı olun yokmuş gibi rahat olun :D

acayip bi paranoyaklık, çelişki vs. :D

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    @ReaL_KurD, hatta adamlar özel sıkıştırma metodları bile kullanıyor, bunu genelde carderlar yapıyor. Eee işin içinde para olunca... DarkF4Te bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    Vallahi 2 3 saat kadar önce bu konuyu okudum ve ben de zemanayı önerecektim ama sonra eski konu, siktiret dedim kendi kendime :D. Keyscramble yi önermiş bir arkadaş, o da çok etkili keyloggerlara karşı, yalnız ekran görüntüsünü videoya çekip ftpye upload eden keyloggerler var, cebinde parası olana herşey var yani :D. En iyi savuma yolu "bilgi güvenliği" bilincidir!

bilgi güvenliği bilinci derken hocam ?

merak ettimde :| 

Bilgi güvenliğinden kasıt; zararlı yazılımların yayılma-bulaşma yöntemlerini, hangi sitelerde gezilip hangi sitelerde gezilmeyeceğini, zararlıların davranışlarını bilmek ve biraz da paranoyak olmak :). Bu dediklerime sahip bir insana zararlı bulaştırmak neredeyse imkansızdır.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

anti kullanmadığımdan not defterine şifremi içeren kelimeler yazıyom sonra aralarından şifreyi oluşrutan parçaları copy/paste yapıyom.

işe yarıyomudur?

yoksa sadece kendimimi kandırıyom? :)

ekran görüntüsü alınır. eğer arkadaşlarında dediği gibi maus seçimini gösteren logger yediysen hiç şansın olmaz. ama dediğin yöntem gayet mantıklı ve ücretsiz loggerlar bunu başaramaz.

ekran klavyesini tavsiye ederim.  ücretsiz bir keylog yediyseniz problem olacağını sanmıyorum. en güvenli yol budur ki misal bi cafeye gittin klavye kullanmaktansa maus kullanmayı tercih ederim. şifre biraz uzunsa o hızda ekran görüntülerinin yollanacağını sanmıyorum.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Web siteleri için tutup sürükle methoduda işe yarar, misal ff de google arama satırına şifrenizi şu şekilde yazın "dfdd(şifre)olffll" buradan şifre kısmını mouse ile seçin ve tutup şifeeyi gireceğiniz kutucuğa sürükleyin.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    cp her zaman işe yaramaz. bazı keyloggerlar textboxa girilen tüm veriyi aktarabiliyor.
Toplam Hit: 18591 Toplam Mesaj: 39