folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kıbrısta Ki Universiteler Hakkında

Kıbrısta Ki Universiteler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    merhabalar. Yegenımızın bitanesi dgs de ıyı sayılcak bi puan almış. Kıbrısta yuzde 50 burslu mimarlık ic mimarlık falan kazanıyor. Kıbrıs nasıldır ögrenciye yasanır mı aylık normal sartlarda gideri nedir? Yurt okul haric. Birde orada calısma alanı falan nasıldır? Is bulabilirmi. Ekonomik problemi var. Ayrıca okullar, amerikan universitesi uluslararası kıbrıs unıversitesi

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

seadog veya ilker damlar birazdan. sadece kıbrısın daha pahalı oldugunu biliyoruz.

ben de ek yerlestirmeden dogu akdenize %50 burslu bölümlerden girmeyi planlıyorum.

senelik biraz para girecek kesin kaçarı yok. ayrıca okula yakın bi yer bulursa calısmak icin olur sanırım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    okul yurt vs dahil totalde 8 milyar demis. Bu para ıyıde adam orda ne yıcek icecek falan deli paradır yeme icme oralarda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

8 bini kim demiş ?? mühendislik fakültesi 12.500 lira. taksitli öder sanırım o da 7.200 sadece okul harcı yapıyor.

yurtlar 1.600'den baslıyor 4 bine kadar. iste dedigin gibi yeme icme sorun. her gün dısarda yesen dünyanın parası.

bu sene bazı yurtlarda yemek olayı olacakmıs sanırım ayrıca paket secenekleri var harc + yurt + yemek seklinde.

yarın büyük ihtimal okulu arayıp soracagım. buraya da yazarım.

edit : dogu akdeniz degilmis pardon, ben ödeme seklini ve diger özellikleri dogu akdenize göre yazdım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

okul yurt kim demiş 8 milyar :|

normal şartlar altında. 

okul+ev+normal şartlar altında yaşam= 20.ooo- 25.000 arasında bizim için

Fakat doğu akdeniz yeni bir kampanya yaptı. Yurt yemek içmek harç dahil olarak 19.000 civarında. 

ha %50 için ne olur bilmiyorum yarın öğrencem. 

çalışma olayına gelincede çalışacak yer bulabilir ama tamamen buna bel bağlayıp gelmesin bence.

http://www.tahribat.com/Forum-Kktc-Universitleri-Haklinda-Bilgi-Soru-Cevap-70353/1/kktc/

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    amerikan universitesi normalde 5.500 euro. Bu adam yarisını ödicek. Artı aktivitelerdeyse falan yuzde 20 en az bidaha indirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

BEnim yazdıklarım genel itibariyle Gazimagusa yani Doğu akdeniz için. 

Girnde falan olay değişiyor biraz.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    okul nasıl peki. Denklik veriyor mu tr ye. Dogu akdenızde burslu yok mimarlik

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------
    okul nasıl peki. Denklik veriyor mu tr ye. Dogu akdenızde burslu yok mimarlik

3011715 Mimarlık (Tam Burslu) 4 MF-4 2 11,17,21,28,66,97 45.100 52.800 — 404

nasıl yok abi ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    tam bursa puanı yetmiyor. 224 puan var. Yuzde 50 yok demek istedim konu icerigine istinaden

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    tam bursa puanı yetmiyor. 224 puan var. Yuzde 50 yok demek istedim konu icerigine istinaden

pardon benim kafa iyice uctu bugün, ben de zaten yarı bursluyu kopyalayacaktım.

Mimarlık (%50 Burslu) 4 MF-4 5 11,17,21,28,66,97 ... ... — - - - -

bu sene acılmıs sanırım.

Toplam Hit: 2689 Toplam Mesaj: 25