Kıbrısta Kısa Bir Tatil
-
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar sabahtan beri araştırıyom otel uçak ulaşım taksi vs... sağolsun zumsuk da yardımcı oluyor ama o biraz uzak kalıyo sanırım girneye sanırım aramızda gidenler var. Biz iki kişi gidecez cuma gecesi ve cumartesi gecesi pazar günü de terk edecez. Şimdi sormak istediklerim
*Havaalanından girneye nasıl gitcez toplu taşıma dolmuş taksi vs ?
*girnede gezilecek görülecek yerler nasıl ?
*Orda kredi kartı kullanırsam extradan bişeyler girer mi ?
*VOdafone hattım var türkiyeyi ararsam extra girer mi ?
*Burda marlboro light içiyorum orda aynı tadı bulabilirmiyim ? Fiyatı kaç paradır fazla mı az mı ?
*Uygun otel tavsiyeniz var mı ?
Teşekkürlerimi bir borç bilirim
-----------------------------
bizene lan senin kıbrıs tatilinden malmısın sen foruma yazıyorsun. turizm şirketimi burası?
-----------------------------alın bunu alın alın.
-
sansar a bişiler olmuş. hacklenmiş olabilir hesabı.
-
yok ya bişi olmamış buna onun konusuna copy paste yapmışsın dedim o yüzden koymuş herhal o da benim konuyu hoplatmış :) hacı insan değilsin bilesin:)
-
hava alanından ulaşım kıbhasla. http://kibhas.com/
kredi kartına ekstre bir şeyler girmez.
vodafone hattınla türkiyeyi ararsan girer, mesaj atarsan girer, onlar ararsa yine girer.
sigaralar hemen hemen aynı fiyatta, içkiler ucuz.
tatilsepeti.com'dan bakabilirsin otel.
-
bu sansar_55, hipo ve dead_by'a ne oldu böyle son günlerde ?
mart gelince 3'ü de sapıttı.
sanki hesapları hacklenmis gibi bir izlenim var ama öyle olsa coktan mail atarlardı.
birisi ulu orta küfreder beni banlayın der, biri zaten post kasma pesinde, sansar da 2 gündür bi acayip.
hayırlısı.
-
1- kıbhas servisleri var onla girneden magosadan havaalanına gidebilirsin dostum
2- st hilarion kalesine git, mavi köşke git ve lipstick' git :)
3- kredi kartı kullanırsan extra bişey girmez ben 2 sene kullandım
4- vodafone hattını orda kullanırsan extradan girer tabi kullanmak istiosan oraya gitmeden hattının roaming özelliğini aktif ettirmelisin
5- sigara daha ucuz ama aynı tadı bulamazsın.. bana göre kıbrısta en kral sigara l&m.. tr'de winston kullanıodum 2 sene l&m kullandım kktcde
6- girnede harbour cafenin üstünde bi otel var orasının fiyatıii diye biliyorum..
başka sorun varsa yardımcı olurum 2 sene orda kaldım bu sene döndüm kktcden
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar sabahtan beri araştırıyom otel uçak ulaşım taksi vs... sağolsun zumsuk da yardımcı oluyor ama o biraz uzak kalıyo sanırım girneye sanırım aramızda gidenler var. Biz iki kişi gidecez cuma gecesi ve cumartesi gecesi pazar günü de terk edecez. Şimdi sormak istediklerim
*Havaalanından girneye nasıl gitcez toplu taşıma dolmuş taksi vs ?
*girnede gezilecek görülecek yerler nasıl ?
*Orda kredi kartı kullanırsam extradan bişeyler girer mi ?
*VOdafone hattım var türkiyeyi ararsam extra girer mi ?
*Burda marlboro light içiyorum orda aynı tadı bulabilirmiyim ? Fiyatı kaç paradır fazla mı az mı ?
*Uygun otel tavsiyeniz var mı ?
Teşekkürlerimi bir borç bilirim
bizene lan senin kıbrıs tatilinden malmısın sen foruma yazıyorsun. turizm şirketimi burası?
-----------------------------alın bunu alın alın.
:D ben kendimi atarli bilirdim.vay anasini -
la şu konuyu havalandırmayın ya :D gitmedim kıbrısa mıbrısa abi yetkili abiler silin şu konuyu nolur :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------la şu konuyu havalandırmayın ya :D gitmedim kıbrısa mıbrısa abi yetkili abiler silin şu konuyu nolur :)
kıbrısa gitmeyeceksen neden konu actın o zaman.? -
sansar ebene atliyim tamam :)