Kıbrısta Kısa Bir Tatil
-
ebeme laf etme çok ayıp kınıyorum seni
-
girne de zeytinlik de babacan otel var orda kal sahibi murat bey de ki 2009 yılında artı1 piyasa araşdırması için gelen arkadaşlarımız olmuş de onlar yönlendirdi burayı :) günlük 20 tl falan dı sanırım babalar gibi kalırsın yüzme havuzlu int falan tatil köyü gibi ufak şirin bir yer limon ağaçları ile kaplı güllü falan dur otelin resmini de atayım sana otel burası alta

-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------girne de zeytinlik de babacan otel var orda kal sahibi murat bey de ki 2009 yılında artı1 piyasa araşdırması için gelen arkadaşlarımız olmuş de onlar yönlendirdi burayı :) günlük 20 tl falan dı sanırım babalar gibi kalırsın yüzme havuzlu int falan tatil köyü gibi ufak şirin bir yer limon ağaçları ile kaplı güllü falan dur otelin resmini de atayım sana otel burası alta

-----------------------------
fiat iyimiş -
karakule bana pm atsana msn adresını ekleyım senı yardımcı olayım ben sana kalacak yer taksı vs..
edit : ucuz yollu tatil için elımden gelenı yaparım malum ogrencı oldugumuz ıcın en ucuz yerlerden haberım var bana pm den ulas
-
Karakule: Gitmiyoruz dagilin uleeyn İlker06: "aaaaaaaa!" Ya ben hakim olamiyorum kendime kusura bakma abi surekli uplayasim geliyor :D
-
ilker adamsın :) gitmekten vazgeçtim onun yerine adalara gidip tatil yaptım :D ama nisan ayında gidebilirim kıbrısa kardeş kafanı ağırtırım ben o zamanlar :)
-
ya ben yenı gordum ayın 6 sında atmısın postu valla kardesım kalacagın yer hazırdı yengeyle benım ewde kalacaktın bende hatunla kalıyorum cunku benım taksı olayını bızım arkadasın arabayla gelıp alacaktım senı :)) vs.. vs.. nisanda dırek bana yaz kardesım benım ew hazır araba olayını kıralarız bende kıralayacam cunku sıkıntı degıl her zaman ewım kapım acık hıc dusunme yerım yok cart curt dıe
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------ya ben yenı gordum ayın 6 sında atmısın postu valla kardesım kalacagın yer hazırdı yengeyle benım ewde kalacaktın bende hatunla kalıyorum cunku benım taksı olayını bızım arkadasın arabayla gelıp alacaktım senı :)) vs.. vs.. nisanda dırek bana yaz kardesım benım ew hazır araba olayını kıralarız bende kıralayacam cunku sıkıntı degıl her zaman ewım kapım acık hıc dusunme yerım yok cart curt dıe
-----------------------------
iyimiş -
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------ya ben yenı gordum ayın 6 sında atmısın postu valla kardesım kalacagın yer hazırdı yengeyle benım ewde kalacaktın bende hatunla kalıyorum cunku benım taksı olayını bızım arkadasın arabayla gelıp alacaktım senı :)) vs.. vs.. nisanda dırek bana yaz kardesım benım ew hazır araba olayını kıralarız bende kıralayacam cunku sıkıntı degıl her zaman ewım kapım acık hıc dusunme yerım yok cart curt dıe
-----------------------------bildiğin adamsın sen ya :)
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------toplanın kıbrısa gidek la :D