folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrıs'ta Okumak

Kıbrıs'ta Okumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Arkadaslar bir akrabam okuyor ve GAÜ'nün açık ara farklı oldugunu söylüyor, hem şehri, hem kampüsleri
    hem ortamı her açıdan GAÜ yü çok tavsiye ediyor, bakmayın öyle pahalı falan denildigine
    bende gittim, istanbuldan hiçbir farkı yok, üniversite türkiyeye göre daha ekonomik, her türlü kardasın.
    onuda geçtim yüksek lisans için hiç yırtınmana gerek yok, direkt amerikaya ve ingiltereye gönderiyorlar
    okulun orada kendi kampüsleri var, birde ingilizceyi ana dil gibi ögrenip dönmek için ideal,
    gelecegi olan bir üniversite, boş beleş bir yer degil.

Lemuria tarafından 28/Haz/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

daü candır gerisi heyecandır..

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Yakın doğu üniversitesi için ne dersiniz arkadaşlar ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Kıbrısta okumuş birisi olarak.

Kıbrısta üni ucuz ama Türkiyedeki ünilere biraz daha para verin kafanız rahat olsun. Ha tam burslu kazanırsınız orasını bilemem.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

genc bakıstakı olay gaüye aıttır.gırneye aıttır.
    gaü yü övmüşler ama bence o arkadasın maddı durumu cok cok ıyı herhalde.
    G.magosa ve gırne arasında yasam acısından 2 kat fıyat farkı var.15 yıldır adaya yazları gıder gelırım ve vatandasıyım.
    Şu anda daü nün imkan/fıyat kıstasında olan okul bılmıyorım.
    Gaü tam burslu ogrencısınden bıle kayıt parası ad altında euro uzerınden bır fıyat alırken daü 170 tl gıbı bır rakam alıyor sadece.gaü yakın doguda euro dolar uzerındeyken daü de her sey tl.okulun bır kac saglam bolumunu bılıyorum.
    Hukuk,fızyoterapı,ısletme.
    HuKuk fakültesıne gelecekler karsılarında ankara hukuk kokenlı ve bırazda marmara ıstanbul karısımı hocalar gorecektır ve hıc bırı art nıyetle su ogrencıyı bırakayım edeyım demıyor.calısan yapıyor.okulun tıcarethane gıbı davranması durumu benım gorusume gore yok.
    Bu sene doların cosmasıyla sterlın ve dolar uzerınden kıralanan evler bıraz arttı 1+1 bır ev yıllık kırası 5000 tl 6000 tl arası.2+1 7000tl 3+2 8800.
    Okuldan uzaklastıkca fıyat dusuyor.
    Ayrıca okula ne kadar yakın olursanız o kdar ıyı.KKTC de toplu tasıma denen bır sey yok cunkuherkesn arabası var kımse zora alıskın degıl.
    Ogrencıler alıskın olmasına ragmen halk ıstemedıgı ıcın toplu tasıma yok.daünün servıslerı 2 saate bır kalkıyor.bılgınıze
    soruları olanlara yardımcı olabılırım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    d3lete bunu yazdı

Hukuk okuyan arkadaş var hocam öğrenci evi diye villa tutmuslar 1000 tl mı ne.Onun dışında arkadaş kumarhanede garsonluk yaparak ıyı para kazanıyor.

Arkadaşın Süleyman Çakır'ın adamı mı? Bildiğin Kurtlar Vadisi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı

Yakın doğu üniversitesi için ne dersiniz arkadaşlar ?

adanın ya en büyük ya da 2. üniversitesi.  sahibi türkiyenin 35. zengini imkan olarak adadaki diğer üniversitelerden önde kütüphanesi interneti vs. yüzme havuzu vs  GAU den ve diğer üniversitelerden bu imkanlardan faydalanmaya gelen çok kişi var.

hangi bölüm düşünüyorsun ? doktorluk ve dişhekimliği öyle parayi verdim hertürlü geçerim modunda değil sınıfta bırakıyorlar. ben tekrar gelecem olsam yakındoğuyu tercih etmezdim şahsen gider girnede okurdum

ama yakındoğunun mavi bandrollüymüş diplomasi 25 farkli ülkede sorgusuz sualsiz geçiyormuş.

faal okuyan birisi olarak sorulariniz varsa cevaplamaya çalişirm

In every job there is a no
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Benim kıbrıs hakkında duyduklarım, 

-Ucuz? öyle mi?

-Parayı verince giriliyor? doğru mu?

-Diploması Türkiyede geçmiyor? Nerde geçiyor?

okul ücretleri o kadar ucuz değil hocam bölümden bölüme değişiyor. misal en pahali doğal olarak tıp 35bin lira sonra diş hekimliği 27bin lira gibi bir paraydi yıllık, en ucuz bölüm 3bin euro

parayi verince girersin ama yök kabul etmez yökten tercih yapıp gelmen lazım, bu sene össye girmediysen sıkıntı değil okullar seni kayıt ediyor okula başliyorsun seneye össye giriyorsun aldiğin puanla 1 sene sonra yerleşti olarak gösteriyorlar seni, yani adamlar para kazanmak için her türlü fırıldağı ceviriyor sen yeterki okuyacağim de.

evet buradaki bütün üniversitelerin diplomasi türkiyede geçer ekstra diploman mavi bandrollüyse farkli 25 ülkedede geçer.

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Bòlüm bilmemnesi olduk araya araya yekin ediyorum :D Psikoloji burada tutarsa ne ala tutmazsa PDR...Pdr hakkındaki görüşlerinjz nedir? Maltepe Üniversitesi olacak PDR

Not tarafından 29/Haz/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
Toplam Hit: 1881 Toplam Mesaj: 20