folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kıbrıs"Ta Türk Köyüne Saldırı

Kıbrıs"Ta Türk Köyüne Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    Kıbrıslı Türk ve Rumların birlikte yaşadığı Lefkoşa'nın Pile Köyü'nde, Türklere yönelik saldırı düzenlendi. Saldırıda Atatürk büstü kirece boyanırken 4 Türk'ün evi de taşlandı.
    Pile köyünde kimliği belirlenemeyen bazı kişiler, Kıbrıslı Türklere ait çeşitli işyerlerine ve Pile Türk İlkokulu'ndaki Atatürk büstüne çirkin saldırılarda bulundu.

Saldırılarda dört Türk'ün evine ve dükkanına zarar verilirken, Türk ilkokulu içindeki Atatürk büstü de kirece boyandı. Kimliği henüz tespit edilemeyen saldırganlar, Pile Türk İlkokulu içerisindeki Atatürk büstünü kireçle boyarken, köy sakinlerinden Hüseyin Tekünlü'nün evinin balkonu taşlandı.

Market sahibi Soner Üncü'ye ait aracın arka camını sert cisimle kıran saldırganlar, Celal Doğan'a ait Doğan Kuyumcu dükkanını ve Yusuf Özduran'a ait Değer Collection isimli mağazaların da camlarını kırdı. Sabah saatlerinde Pile Muhtarı'nın polise verdiği bilgi doğrultusunda polis soruşturma başlattı

Yürütülen soruşturma çerçevesinde, polisin bazı bilgilere ulaşarak kimlik tespiti yaptığı ve bildirildi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Kıbrıs meselesi konusunda nasıl durmamız gerektigi belli.Keske durmamız gerektiği gibi durabilsek.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    cok pis ka$ınıyolar. gelcek benim evimi ta$licak bende izlicem :| ceker vururum lan. gerci o zamanda ben suclu duruma dü$erim bu ak yasalarıyla.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    a.q rum ları,tarihten yaraları var tabi,onun için böle şeyler yapıyolar,it gibi süründürmek lazım bu hayvan herifleri

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    sagukn bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kıbrıs meselesi konusunda nasıl durmamız gerektigi belli.Keske durmamız gerektiği gibi durabilsek.
    AB ye girmek istediğimiz sürece zor !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Atatürk ün selanikteki doğduğu eve de bomba atmışlardı bi aralar.

Yapar bu şerefsizler. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    bizde bu AB sevdası varken Kıbrıs ta çok kaos yaşanır...Rumlarım tutumu belli, onlar Türklere tahammül edemiyorlar, adadaki Türkiyeli Türklerin adadan gönderilmesini istiyorlar, hatta bunu çoğu Kıbrıslı Türk bile destekliyor.zaten bunu isteyen Rumların ve AB nin amacı belli; Kıbrıslı Türkleri azınlık durumuna getirmek...ama Kıbrıslı Türklerin büyük çoğunluğu bunu göz ardı edip hala Rum kesimiyle birleşip tek ülke olmaktan söz ediyor, tek düşündükleri ise yıllarca kendilerine uygulanan ambargolardan bir an evvel kurtulmak...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

abi habere kaynak verseydin

biz bişey duymadık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    efrasyap bunu yazdı:

abi habere kaynak verseydin

biz bişey duymadık

http://www.kibrisgazetesi.com/popup.php/cat/2/news/58066/PageName/Ic_Haberler

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    saol abla
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Siz ne kadar kıbrıs bizim vaz geçmeyiz bilmem ne desenizde kıbrıslılar Türkiyeyi sevmiyo %80 ni Bu bir gerçek Türkiyeden geldim dedinmi düşman kesiliyorlar Rumlar iyi kışkırtmış bize ibnelerinin analarını kurtardık ozaman için işte ne yaparsın..

+ Adamların boynu eğilmisen diye her ay dünyanın parasını gönderiyoruz oraya  başları dik olsun diye 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2437 Toplam Mesaj: 16