folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kıbrıs"Ta Türk Köyüne Saldırı

Kıbrıs"Ta Türk Köyüne Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    Siz ne kadar kıbrıs bizim vaz geçmeyiz bilmem ne desenizde kıbrıslılar Türkiyeyi sevmiyo %80 ni Bu bir gerçek Türkiyeden geldim dedinmi düşman kesiliyorlar Rumlar iyi kışkırtmış bize ibnelerinin analarını kurtardık ozaman için işte ne yaparsın..

1974 teki savaşı gören eski nesil Türkiyeli Türkleri çok seviyor ama yeni yetişen nesil asimile olmuş, hepsinde bir Avrupa hayranlığı var o yüzden Türkiyeli Türklerin adadaki varlığını ambargoların kalkması ve bişleşik Kıbrıs olarak AB ye girme konusunda ayak bağı olarak görüyorlar...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Siz ne kadar kıbrıs bizim vaz geçmeyiz bilmem ne desenizde kıbrıslılar Türkiyeyi sevmiyo %80 ni Bu bir gerçek Türkiyeden geldim dedinmi düşman kesiliyorlar Rumlar iyi kışkırtmış bize ibnelerinin analarını kurtardık ozaman için işte ne yaparsın..

+ Adamların boynu eğilmisen diye her ay dünyanın parasını gönderiyoruz oraya  başları dik olsun diye 

kıbrıs toprağı o kadar önemli ki kıbbrıs halkının kaderine terk edilemez

keza burdaki TSK güçüde bunun teminatıdır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Scarlett bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

1974 teki savaşı gören eski nesil Türkiyeli Türkleri çok seviyor ama yeni yetişen nesil asimile olmuş, hepsinde bir Avrupa hayranlığı var o yüzden Türkiyeli Türklerin adadaki varlığını ambargoların kalkması ve bişleşik Kıbrıs olarak AB ye girme konusunda ayak bağı olarak görüyorlar...

Bende zaten yeni nesili kast ettim Rumlarla iç içe yaşamaları tabiki rumların Türkiyeye karşı kışkırtmaları felan da etkili Bilmiyorlarki Türkiye kıbrısa girmeseydi kıbrısta Türk kalmayacaktı.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hangi götle yapıyorlar çok merak ediyorum..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

abicim yapanda Kıbrıslıdır.Türkiye'yi seven bir kısım var Kıbrıslıların içinde onlarda yaşlı bazı kesimler Geçen sene bir sürü olay olmuştu Kıbrıslılar(türkleri sevmeyenler)

Türk askerini adada istemiyoruz diyerek yürüyüş yapmışlardı.Buna karşılık veren yaşlı 70 yaşlarında bi dedeyi dövmeye kalktılar.Anlıyacağınız adamlar bizden nefret ediyorlar.Allah bu insan(cık)lara akıl fikir versin

Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 16