folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kickstarter De Ürün Almak(Bilgi Almak)



Kickstarter De Ürün Almak(Bilgi Almak)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2012
    Erkek

    Sevgili mürid kardeşler

    Uzun süredir takip ettiği siteden artık birşey almak istiyorum ve bir ürün bulabildim sonunda ama bu site hakkında hiçbir bilgim yok lütfen bana ve forumda başka yardıma ihtiyacı olanlara bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar cevap yazrsa çok memnun olurum hem kendi adıma hem de diğer arkadaşlar adına.

    Şimdiden teşekkürler

    Almak istediğim ürün

    https://www.kickstarter.com/projects/olo3d/olo-the-first-ever-smartphone-3d-printer?ref=video

    akıllı telefonla 3d yazıcı 99 USD + 28 USD Türkiye'ye kargo

    Tabi başka bu çeşit ürün biliyorsanız da lütfen yazınız.


    HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    ne yapmayı düşünüyorsun bu aletle?

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2012
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

    ne yapmayı düşünüyorsun bu aletle?

    Henüz aklıma birşey gelmiyor fakat hep bir 3d yazıcı alasım var bu da bana biraz pratik bir alet gibi geldi yani benim gibi yeni başlayanlar için


    HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2015
    Erkek

    Boyaları bitince nereden alacaksınız? 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2012
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

    Boyaları bitince nereden alacaksınız? 

    Sitesinde satışı var zaten ürünü alırsam eylülde gelecek o zamana kadar o işi daha da kolaylaştırırlar diye düşünüyorum.


    HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    Ürün gayet güzel görünüyor. Ben de takipçisi olacağım. Göründüğü kadarıyla reçineli 3d printerlardan. Lazer yerine telefonun ışığını kullanmışlar. Teknoloji olarak reçineli 3d yazıcılar filamentli olanlardan daha iyi. Şahsen fırsat bulursam kendime orta boyutlu bir reçineli 3d yazıcı yapmayı da düşünüyorum. Ama dezavantajına gelirsek, reçineler şu an filamentten daha pahalı.

    Kickstarter'a gelirsek, herkesin kendi fikrini ortaya koyup bunu gerçekleştirmek adına para topladığı bir yer. Sayfayı hazırlayanlar dilerlerse destekçilere belli bağışlar karşılığında ayrıca hediye de sunuyorlar. Bu tabii campaign'i düzenleyen kişinin isteğine bağlı. Orada $99 gönderirsen ürünü gönderecekleri belirtilmişse sadece ürünü alırsın. $599 gibi seçeneği seçersen ayrıca t-shirt, kupa, ürünün yanında gelen ıvır zıvırlar vs. gelmiş olur. Orada ne tanımlanmışsa o. Sen $99 gönderdikten sonra campaign (süre tamamlanınca) amacına ulaşmışsa geliştiriciler belli bir tarihte gönderim yapmaya başlarlar. Bu onların keyfine bağlı. 1 hafta sonra da gelebilir. 1 yıl sonra da. Belki de dolandırmışlardır, hiç gelmez.

    Bu sitede geliştirici belli bir hedef koyar. $500.000 lazım der. Bu para toplanırsa proje başarılı olur ve para geliştiriciye geçer. Ondan sonra üretim ve gönderim yapılır. Altında kalırsa $499.999 olsa dahi proje fail olur ve para, bağışta bulunan kişilere geri döner. Bir de bunun benzeri Indiegogo var. Orada flexible funding seçeneği var. $500.000 hedefi tutmasa da, $250.000 olsa da para geliştiriciye daha fazla kesintiyle geçiyor. Bir de Kickstarter ondan farklı olarak sadece medeni ülkelere campaign yaratma imkanı veriyor. ABD, İngiltere, vb. ülkeler. Indiegogo'ya göre dolandırıcılık bu sebeple daha düşük. Ama adam alakasız bir ülkede yaşayıp aracılarla ABD'de banka hesabı açarak campaign yaratabilir tabii. Böyle bir ihtimal de var. 

    Bu proje, görüldüğü kadarıyla hedefi geçmek bir yana en tepeye oynamış ve tanıtımı da gayet kaliteli bir şekilde yapılmış. Prototip videosu vs. Her şey var. Gönderimde bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. İlan ettikleri tarihte göndermeye başlarlar. Ama dediğim üzere bu sitede her campaign farklı bir kişiye ait olduğundan belli bir standartı yok. Kimisi erken gönderir kimisi de geç. Ürün kalitesi de beklenildiği gibi çıkabilir ya da çıkmayabilir. Bu bilinemez.


    λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    vay, olaya bak. @_@ ^^)

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek

    Reçine kaç para ? Bulamadım ben fiyatını. Esas önemli olan o bence.


    "Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    exchanger bunu yazdı

    Reçine kaç para ? Bulamadım ben fiyatını. Esas önemli olan o bence.

    Bu ürün için kendi üretimleri olan reçine lazımmış ve 100mL $15 diyorlar.


    λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Kickstarter projeleri oldukça riskli. Ve siz bu riskleri bilerek paranızı yatırmak zorundasınız. Bu ürünü aldığında adamlara bağlısın kartuşları onlar üretiyor yarın bir gün üretmezlerse ürün elinde patlayacak. Hobi olarak hevesimi alayım diyorsan tercih edilebilir. Ama uzun süre kullanayım diyorsan risklerini de hesaba katmalısın.

     


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Kasım/2009
    Erkek

    sağdan bağış yapıp alabilirsin, miktara göre alacağın ürünler artıyor vs.. estimated delivery yazan dağıtıma çıkacağı zamanlar, genelde gemi ile gönderiyorlar ürünleri.. kickstarterdan 3-4 ürün aldım belli stokları vardı şuan satışta değil tabii onlar seri üretime vs girecekler.. benimde "imblue" gibi ürünler var aklımda lakin dağıtımda değil henüz haftalık takip ederim kickstartarı aklına takılan birşey olursa sorarsın hocam, sıkıntı cıkmaz ulasıyor.


    Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..