folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıl Dönmesi Ameliyat Sonrasi Yardim

Kıl Dönmesi Ameliyat Sonrasi Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Arslan25 bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Hocu o meretten bendede var soranlara kuyrugum diyorum:) .kani cekiyor benim dren yarin alicaklar.o cikinca rahatlicam bayagi.dedigin gibi pansumanda hissediyorum bolgeyi ama baska birinin eti gibi

hocam dren nin boruyu eline doluyo hayvan gibi asılıyo eline geliyo.. sadece 1 2 saniye tecavüz hissi uyandırabilir.. eti hissetmediğin dren çıktığı gibi acın dinecek.. inş bendeki problemi yaşamazsın.. 2. bir operasyon gerektirmez..

Insallah hocamda uyusturmadan asilirsa bende ona asilirim:d ayrica hocu bende dren dikislere gore ters yerde dikisler sag tarafta yogunluk dren sol tarafta sendede boylemiydi

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Bendede vardı bu durum akıntı falan oluyordu , sonra kendi kendine akıntı kesildi 

ama sadece yumru gibi bi şişlik duruyor ? Mekik falan çekince bazen ağrı yapıyor 

Ne yapsak ki mınıskim

Twitter tarafından 20/Tem/14 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Bendede vardı bu durum akıntı falan oluyordu , sonra kendi kendine akıntı kesildi 

ama sadece yumru gibi bi şişlik duruyor ? Mekik falan çekince bazen ağrı yapıyor 

Ne yapsak ki mınıskim

Hoca kil donmesi iste o bende agri sizi akinti kasinti hic bisi yoktu ne kadar erken olursan o kadar iyi 

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Haydaa olmasak ne olur ki , yada bunun ne bileyim ameliyatsız bi yöntemi yok mudur ? 

yada en kısa sürede iyileşeceğimiz ameliyat türü nedir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Arslan25..

Hocam uyuşturmasına gerek yok zaten ameliyatlı bölgede his yokki.. uyuştursa da değişmez canın yanacak fakat korkulacak bişi değil.. işlem 1 sanşye falan sürüyo.. ette his olmadığı için 1 saniye de acı geçiyor..

Twitter..

Hocam müdahele edilmezse sıkıntı büyük sana şöyle açıklayayım

Bir iğneye ipi geçir.. kumaşa gelişi güzel daldır çıkart.. ne olur düğüm olur dimi çözemezisn çözebilmek için etrafında  alıyorlar ora aonradan kapanıyor..

Sakın netten ameliyatını falan izlemeyin.. anca korkarsınız bebi  gibi canı kıymetli adam atlattıysa sizde yaparsınız :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Geçen yaz bende oldum yeminle götümün yarısını aldılar ama öyle z şeklinde 

felan değildi benimki dümdüz şerit.

Ameliyat çok basit korkulacak hiç bişey yok ben bizzat aynadan izledim.

Sıkıntı ameliyattan sonra başlıyor. Ameliyata göre 1-3 gün arası yatırıyorlar doktor bana 2 gün yatıcan dedi 1 gün zor bela yattım sabah 

erkenden kağıt imzalayıp çıktım.

3.gün araba sürmeye başladım pansumana felan arabayla gidiyordum.Dikişleri aldırmaya felan hep arabayla gittim.

En lanetide o iltahapı çeksin diye taktiıkları pompa sağda solda unutuyorsunuz biyere takılıyor felan çok berbat bişey.

Kısaca beklemeyin ne kadar erken giderseniz o kadar kolay atlatırsınız.

İltihaplanıp akıntı başladıktan sonra giderseniz geçmiş olsun işte o zaman :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Önerimdir 1 sene sonra o bölgede tüh dökücü kullan yoksa tekrar kılın döner 4 sefer aynı ameliyatı olan adam bilirim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 11008 Toplam Mesaj: 38