Kıl Dönmesi Ameliyat Sonrasi Yardim
-
yunusdogan bunu yazdıArslan25 bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Hocu o meretten bendede var soranlara kuyrugum diyorum:) .kani cekiyor benim dren yarin alicaklar.o cikinca rahatlicam bayagi.dedigin gibi pansumanda hissediyorum bolgeyi ama baska birinin eti gibi
hocam dren nin boruyu eline doluyo hayvan gibi asılıyo eline geliyo.. sadece 1 2 saniye tecavüz hissi uyandırabilir.. eti hissetmediğin dren çıktığı gibi acın dinecek.. inş bendeki problemi yaşamazsın.. 2. bir operasyon gerektirmez..
Insallah hocamda uyusturmadan asilirsa bende ona asilirim:d ayrica hocu bende dren dikislere gore ters yerde dikisler sag tarafta yogunluk dren sol tarafta sendede boylemiydi
-
Bendede vardı bu durum akıntı falan oluyordu , sonra kendi kendine akıntı kesildi
ama sadece yumru gibi bi şişlik duruyor ? Mekik falan çekince bazen ağrı yapıyor
Ne yapsak ki mınıskim
Twitter tarafından 20/Tem/14 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Twitter bunu yazdı
Bendede vardı bu durum akıntı falan oluyordu , sonra kendi kendine akıntı kesildi
ama sadece yumru gibi bi şişlik duruyor ? Mekik falan çekince bazen ağrı yapıyor
Ne yapsak ki mınıskim
Hoca kil donmesi iste o bende agri sizi akinti kasinti hic bisi yoktu ne kadar erken olursan o kadar iyi
-
Haydaa olmasak ne olur ki , yada bunun ne bileyim ameliyatsız bi yöntemi yok mudur ?
yada en kısa sürede iyileşeceğimiz ameliyat türü nedir
-
Arslan25..
Hocam uyuşturmasına gerek yok zaten ameliyatlı bölgede his yokki.. uyuştursa da değişmez canın yanacak fakat korkulacak bişi değil.. işlem 1 sanşye falan sürüyo.. ette his olmadığı için 1 saniye de acı geçiyor..
Twitter..
Hocam müdahele edilmezse sıkıntı büyük sana şöyle açıklayayım
Bir iğneye ipi geçir.. kumaşa gelişi güzel daldır çıkart.. ne olur düğüm olur dimi çözemezisn çözebilmek için etrafında alıyorlar ora aonradan kapanıyor..
Sakın netten ameliyatını falan izlemeyin.. anca korkarsınız bebi gibi canı kıymetli adam atlattıysa sizde yaparsınız :)
-
Geçen yaz bende oldum yeminle götümün yarısını aldılar ama öyle z şeklinde
felan değildi benimki dümdüz şerit.
Ameliyat çok basit korkulacak hiç bişey yok ben bizzat aynadan izledim.
Sıkıntı ameliyattan sonra başlıyor. Ameliyata göre 1-3 gün arası yatırıyorlar doktor bana 2 gün yatıcan dedi 1 gün zor bela yattım sabah
erkenden kağıt imzalayıp çıktım.
3.gün araba sürmeye başladım pansumana felan arabayla gidiyordum.Dikişleri aldırmaya felan hep arabayla gittim.
En lanetide o iltahapı çeksin diye taktiıkları pompa sağda solda unutuyorsunuz biyere takılıyor felan çok berbat bişey.
Kısaca beklemeyin ne kadar erken giderseniz o kadar kolay atlatırsınız.
İltihaplanıp akıntı başladıktan sonra giderseniz geçmiş olsun işte o zaman :)
-
Önerimdir 1 sene sonra o bölgede tüh dökücü kullan yoksa tekrar kılın döner 4 sefer aynı ameliyatı olan adam bilirim