Kıl Dönmesi Hk.
-
Hocam öncelikle büyük geçmiş olsun. Bende yaklaşık 3-4 yıl çektim bu sıkıntıyı hatta askerde bile vardı ama orada ameliyat olmadım iyiki de olmamışım . Bıçak altına yatma derim zira askeriyede halen kesip alıyorlar diye biliyorum ki iyileşmen uzun sürüyor derdi de cabası.Lazer ile ameliyat ol derim kesinlikle. Ben bu şekilde kurtuldum 3 yıl geçti üzerinden allaha şükür bir sorun yok.Sadece o bölgede ufak bi boşluk kalıyor onunda sıkıntısı olmaz derim..
-
rebellisch bunu yazdıBeYaZZZ bunu yazdıFeRoCi bunu yazdı
Bende 20 gün oldu ameliyat olalı.. 14 dikiş attılar. 3 parmak büyüklüğünde et aldılar içinden. Son zamanlarda kuyruk sokumunda akındı olmaya başlamıştı. Kaşıntı falan oluyordu. Pekte araştırmadım gidip ameliyat oldum. geçen hafta dikişleri aldırdım. şuan oturabiliyorum. ama uzun vadeli oturmada ağrı yapıyor. Askeriyeyi bilmiyorum ama canı tez olanlar için kesinlikle sivilde olmalarını önerebilirim çünkü ev gibisi yok bu ameliyatta. Sürekli yatıp uzanıyorsunuz..
keşke mikro sinüsektomi yöntemini araştırsaymışsın dostum yaben bu yöntemi düşünüyorum ama çok saçma geliyor içini kapsülle çıkarıyor sonra ağzını dikiyor içi boşluk, o boşluk nasıl dolacak. midesi sağlam müritler videoyu izlerse anlayacaktır ne demek istediğim. klasik yöntem açık ameliyatta yavaş ta olsa sert bir doku oluşuyor sinüsün olduğu yerde.
http://www.youtube.com/watch?v=grjxzsr3TIU
çok uzun bir ssüreç hocam seninki bunun gibi 12 yöntem varmış agacım daha zamanla doluyor senin gösterdiğin videoda hocam -
geçmiş olsun.
bide alış. askerde daha neler göstercen
Deukalion tarafından 14/Kas/12 14:03 tarihinde düzenlenmiştir