folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıl Dönmesi Hk.

Kıl Dönmesi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle büyük geçmiş olsun. Bende  yaklaşık 3-4 yıl çektim bu sıkıntıyı hatta askerde bile vardı ama orada ameliyat olmadım iyiki de olmamışım . Bıçak altına yatma derim zira askeriyede halen kesip alıyorlar diye biliyorum ki iyileşmen uzun sürüyor derdi de cabası.Lazer ile ameliyat ol derim kesinlikle. Ben bu şekilde kurtuldum 3 yıl geçti üzerinden allaha şükür bir sorun yok.Sadece o bölgede ufak bi boşluk kalıyor onunda sıkıntısı olmaz derim..

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı
    BeYaZZZ bunu yazdı
    FeRoCi bunu yazdı

Bende 20 gün oldu ameliyat olalı.. 14 dikiş attılar.  3 parmak büyüklüğünde et aldılar içinden. Son zamanlarda kuyruk sokumunda akındı olmaya başlamıştı. Kaşıntı falan oluyordu. Pekte araştırmadım gidip ameliyat oldum. geçen hafta dikişleri aldırdım. şuan oturabiliyorum. ama uzun vadeli oturmada ağrı yapıyor. Askeriyeyi bilmiyorum ama canı tez olanlar için kesinlikle sivilde olmalarını önerebilirim çünkü ev gibisi yok bu ameliyatta. Sürekli yatıp uzanıyorsunuz.. 

keşke  mikro sinüsektomi yöntemini araştırsaymışsın dostum ya

ben bu yöntemi düşünüyorum ama çok saçma geliyor içini kapsülle çıkarıyor sonra ağzını dikiyor içi boşluk, o boşluk nasıl dolacak. midesi sağlam müritler videoyu izlerse anlayacaktır ne demek istediğim. klasik yöntem açık ameliyatta yavaş ta olsa sert bir doku oluşuyor sinüsün olduğu yerde.

http://www.youtube.com/watch?v=grjxzsr3TIU

çok uzun bir ssüreç hocam seninki bunun gibi 12 yöntem varmış agacım daha zamanla doluyor senin gösterdiğin videoda hocam

THE BeYaZ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deukalion
    Deukalion's avatar
    Erkek

geçmiş olsun.

bide alış. askerde daha neler göstercen

Deukalion tarafından 14/Kas/12 14:03 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 7283 Toplam Mesaj: 44