Kıl Oluyorum Şu Tvdeki Telefon Yarışmalarına
-
tvnin iyice suyunu çıkardılar uyduda hangi kanalı açsam yok zıkkım ile başlayan kelimeyi bulun yok iki resim arasındaki fark yok kibrit çöpü. bide işin kötü yanı hep yurt dışından arıyorlar sanki paraya muhtaçlar. tvde ne adam akıllı bir tartışma programı var ne adam gibi haber var, paso dizi.... valla bizi iyi uyutuyorlar yarın öbür gün bana sorsalar başbakan kim diye polat alemdar diyecem....
-
:))
bazen sıkılınca izliyorum,arayanlar çok komik.
:D
-
güzel be bnce super para kazanıodur millet :)
-
bide o basit soruları, arayan mallar bilemiyo ya.iyice bunlarla aynı havayı solduğum için kendimden utanıyorum :)
-
arayan mall izleyen yaa ondanda mall yada can sıkıntısından ne yapacagını şaşmışş bir zavallıı kıl oluyasan izleme reeyting ettirme kapatt tv yi yada zap yap olsun bitsin gereksiz eşyaların başında gelir oldu tv....
-
bn bazen ızlıorum ne dusunuosun? guzel mantık sorular var bazılarında ?!
-
+++ megadet
-
ne izlediğine bağlı
-
zaten izlemiyorum ama kanalları gezerken üstüste 9-10 kanalda olunca görmek zorunda kalıyorum. problem soruların mantığının güzel olması falan filan değil zaten reklamlarla bir dünya para kazanıyorlar birde milleti kandırıp daha çok para kazanmaya çalışıyorlar. ilk çıktığında kibrit çöpü, farklı resimler soruyorlardı şimdi ise yok b ile başlayan kelime nedir diyorlar. yuh diyorum yani. ciddi ciddi merak ediyorum arayan 100 ytl kazansa telefon ücretini karşılıyormu. ben zaten iki üç gün sonra üniversiteye gidecem tv izleme şansım olmayacak ama bu işkenceyi yapan medya kuruluşları halka hiç acımıyorlarmı. merak ediyorum bu yaşıma kadar tvden adam gibi birşey öğrendimmi diye.
-
He ya Hangı Kanalı Acsam Bıtane Kasar Kız Azına Kasarlanmıs A.q Susmuyor =)
-
tahribat varken televizyon neymiş:P
Toplam Hit: 2347 Toplam Mesaj: 19