Kıl Oluyorum Şu Tvdeki Telefon Yarışmalarına
-
Ne televizyon ne Telefon En büyük eglence tarikatçede !
Bizi izlemeye devam edin :):PP -
ayrıca bizlere ciddi anlamda çok büyük zararları var helede çocuklara. ben eğitim fakültesinde okuyorum staj yaparken bir gözlemimiz oldu. size sorayım hayat bilgisi dizisi sizce zararlı bir dizimi. zararsız görünüyor bunu düşünen ailelerde çocuklarına izletiyor.inanınki bende ebebeyin olsam izletirim. ama öyle değilmiş. okulda bunu izleyen ilköğretim çocuklarında şöyle bir saplantı oluştuğunu gözlemledik. benim illa bir sevgilim olmalı onların var benim niye yok. bu illa bu diziden kaynaklı bir şey olmayabilir çünkü aynı şeyleri tv sayesinde bizlerde yaşıyoruz. sanallıkla gerçekliğin ayırdına çoğu zaman varamıyoruz. geçen beyazın programında dedilerki okul öğrenci gerçek hayata hazırlamıyor diye ben bu lafa gülerim çünkü çocuğun okul dışında bir hayatı var ama bu hayat onu gerçek yaşama hazırlamıyor. bütün gün tv izleyen ebebeyinler çocuklarıyla konuşmuyor, vakit geçirmiyor. çoğumuzun evinde ortak yapılan iki üç iş var biri yemek yemek diğeri tv seyretmek. bence türkiyede insanlar köreliyor bununda en büyük suçlusu tv.
-
bence bizde tahribatta aynısını yapalım. forumu araştırmadan açılan başlılklar varya onlar için. iki topic arasındaki 7 farkı bulun diye :)
-
beyler bişi dicem ama kızmayın ve alınmayın ..
forumda mod lar admin ler 2-3 gün dür uyarıpdırıyor böle basit yada tahribata yakışmayan konular + şarkı sözleri ve linkleri + gereksiz şeyler falan filan hakkaten doğru forumda gereksiz konular açılmaya hala devam ediyor yani kızmayın ama birazda böle şeyleri düşünse iyi olmazmı sizce ? beni ilgilendiren bi konu olmasada gecenin bi vakti kafama takıldı ve paylaşmak istedim..
bu kadar. :) -
hocam kızdığımdan değil ama bence konu gereksiz değil benim amacım bu saçma programlarla forumda tvnin kalitesi hakkında milletin görüşlerine almak. bu programların zararı varsa tartışarak birbirimizi bilgilendirmek. bence herkesin hayatında olan birşey gereksiz olamaz. bu sadece bir şarkı veya bir program hakkında açılmış bir konu değil bence. tvye genel bir bakış. zaten bizi tvde kısırlaştırıyorlar bari bırakında görüş belirtme olanağımız olan şu serbest kürsüde kısırlaşmayalım.
-
doğrudur hocam :)
-
zaten evleneyim televizyon almayacam a.q kusum aydın yine çıkmıs ekranlara dansöz star deli oldum... televizyon makinesi, beyaz show bide akşam haberleri onlardan baska mümkün oldugunda izlemiyorum şaka maka tüm boş insanları ekranlara tasımaya baslamıslar
-
öyle bi programa rastladım flash tv de karabiber kelimesinin harflerini değiştirmişler işte soru o karışık harflerden karabiberi çıkartacaksın adam bide tarif ediyo kara bişeydir baharat ismidir , millette mal arıyolar salak salak önce bi soru soruyolar arayanlara sonra hatta bekletiyolar deli kontür gidiyo (yalnış anlamayın bi arkadaş yapmiş amele o anlatti :) işte öyle millet mal onlarda malları bulduklari yerde ddüdükleyen uyanıklar..
Toplam Hit: 2350 Toplam Mesaj: 19