Kılıç Günü - Final Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

anlasın artık yurdum delikanlısı filmlerin bi boka benzemediğimini benim şuan seyrettiğim tek dizi var  "öyle bir geçer zaman ki" film anlattığı zamanı çok iyi gösteriyor kurguları ve özellikle oyunculuk süper filmde onun dışında dizi seyretmiyorum zaten arada rast gelirsem "papatyam"  dizisi komik geliyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Şu gaylerin olduğu dizi değil mi kılıç günü ? Evet haklısın fatmagül onların yanında suçsuz kalır.

İbnelerin olduğu dizi ne sana ne vatana hayır getirir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel diziydi en azından tek onu izliyodum . bitmesi kötü oldu

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

bende sevmiştim konuluydu.

Allah Türktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

Behzat Ç. 1 bu iki yeni yapım dizilerde ezberbozanlar arasındaydı.. beyinsiz atv yönetimi dizilerden hiç anlamıyor saçma sapan salak gönül çelen aşk ve ceza gibi aptal dizilerle dolduruyor prime time i. güzel diziler gece yarılarında hep.. yahşi cazibe bile kaliteli ama bakalım daha ne kadar gider..  galiba ezelle kurtlar vadisine güveniyor :D şenyuvayı kaçırdı elinden şimdi fox ta rekor kırıyor. inşallah bunuda başkası alır da görürler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Oh be tam benim istediğim gibi bitti kızıltanlara bir şey olmadı kılçık ali hak ettiği şekilde geberdi gitti sonunda,

Sıralama sevgime göre yapılmıştır,

http://www.youtube.com/watch?v=u3b1nlarwTo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=q2ZjFaAJln4

http://www.youtube.com/watch?v=J5ywilMoppc&feature=related

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    gay lerin yatakta gorundugu sahne bitirdi bu diziyi :) oyle birr geceer zaman ki izliyorum sadece.. Onun haricinde tv olarak e2, cnbc e ve MTV Turkiye izliorum gerisinde sacma seyler cikip duruyo

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Remus bunu yazdı:
    -----------------------------

Osman Sınav' ın degişmeyecek kaderi bu..Yüzyılın filmini çekiyomuş gibi bi iddaayla çıkar ortaya sonra pof söner dizi. Adamın dizisinde diyalog,senaryo, tiplemeler  basit kalıyor işte kardeşim bunu anlaması için daha kaç kere bitirecekler dizisini.. Yok pusat yaptı yok kılıç günü yaptı bi dizi daha yaptı trtde önceden, onuda siktiler.. Aralarından bi kurtlar vadisi tuttu onunda nedeni, dizinin ilk ekibi sağlamdı; konsept danışmanı, senaristler, oyuncu kadrosu şimdi oda orospu oldu izleyen zaman geçsin diye izliyor..Bu herifin işi kurgu başka bi sike yaramaz tüm türkiye anladı bi kendi anlamadı.

-----------------------------

hacı bu osman  sınavın tek bildiği şey var o da mafya mafya mafya silah çatışma öldürme intikam. başka bi pok bilmiyo  bu adam

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Saçmaydı, bir osman Sınav klasiğiydi, gitti ve 1 hafta sora dizinin adını kimse hatırlamayacak..

Anlayamadığım hayat ne garip lan, osman sınav bir tane dizi yapıyor çok tutuluyor sora bu ona bir sürü projede sıçma

hakkı veriyor.. Dünya ne güzel amk..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Behzat Ç. 1 , Öyle Bir Geçer Zamanki 2 , Disko Kralı 3

Toplam Hit: 3798 Toplam Mesaj: 30