Kılıç Günü - Final Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Ezel

Öyle Bir Geçer Zamanki

Kavak Yelleri

arasıra komedi tükkanı

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ezel , öyle bir geçer zaman ki , bazende komedi dükkanı severek izlediklerim.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Gecekondu, gerçekten süper bir proje. Bilindik formatın çok çok uzağında, bilindik formatı tiye alır nitelikte ve alışılmadık bir yapım. Ciddi iyi. Ötesinde komedi dükkanında Tolga Çeviğin bizleri yarması, format olarak da bilindikten uzak, kaliteli bir iş olması iyiler arasında üstlerde yer almasına sebep.

Bu beyaz show lar , disko kralları falan alışıla geldik formatlar. Bunların dışında, alışılmadık, kaliteli ve düzgün yapımlar hakettikleri yeri alacaklardır. Örnek olarak dizilerden Ezel'i verebiliriz. Olay örgüsü, çekim tekniği, öyküsü ve anlatımı gerçekten tipik dizilerden çok çok uzak ve yüksek. Bu sebepten çok tutuluyor. Öyle bir geçer zaman ki yi izlerken validenin duygulanması falan sinirlerimi bozsa da, dram yüklü bir dizi. Severim dramı, ama dram yükleyeceğiz diye iyice bokunu çıkarıyorlar. Misal, kadın bıçaklanıyo, adam karıyı evine getiriyo, eltisi bıçaklanan karıya yemek falan getiriyo. Yani gerçek dünyada değilmiş gibi, melodrama yakın. Bu da gerçekçiliğini zedeliyor. Kılıç günü bu dizilere çok uzak, bilindik hikaye, bilindik anlatım. Ben daha önce izledim bunu diyebiliyor insan. Bu yüzden bitirilmesi çok çok yerinde bir karar.

" Kro "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bence dızı 5 para etmezdı ..behsat ç.  den gerisi yalan ezel bile  yalan 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O değilde ben bu başroldeki herif dövüşürken, gülmekten yerlere yatıyodum.İyiolmuş bence :D

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

wallahı bugune dek hıc bır dızı ızlerken kılıc gunudekı gıbı hıssetmedım.Tuylerım diken diken olurdu ama bır sureden

sonra monoton hale geldı.Aksıyonlar vs hepsı aynı.karsısı sılahlı bunlarda haydar trajı komık oldu anlayalcagınız.sıktı yanı

senarıstler sıkıntıya gırdı basta hıkaye guzel vshergun ne koyabılırlerdı.

Cocugu ve hkayeyı anlatan adamın vurulmasııle boka sardı mallık yaptılar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Öyle Bir Gecer zaman ki  - ezel - papatyam

gerisi dırıvırı...

komedi dükkanı ve beyaz show ayrı bi güzel komedi olarak

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Öyle bir geçer zaman ki yeterli herkez için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Rezaletti zaten 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 3800 Toplam Mesaj: 30