Kılıç İstiyorum
-
kafanı bozanı kesecen yani Osmanlı motifli kılıcınla =))
hoca bi kak git allasen =)
inş bulursun ne diim kestiğin bizanslılarıda burda yazda haberdar olalım =)
-
Tamam sizin korkularınızı çekincelerinizi anlıyorum bazılarınızın yaşı daha küçük bir heyecanla felan saplarsınız birisine hayatınız kayar. Bende sustalı bile var tahta kalemi şeklinde özel üretim.. ama yanıma asla almam sinirlenince kaybediyorum kendimi (doktor raporlaıyla kanıtlandı :))
Size Tavsiyem KickBox a gidin herzman heran elinizin altında bir koruyucu olmayabilir. yada güvendiğiniz abiniz unutmayın siz ne kadar cesaretli olursanız karşınızdaki sizden okadar korkar
-
Cold steel'in katanası var ama biras tuzludur 1.5 2000 ytl ama kılı yünü insanı herseyi keser (:
-
kaç yaşındasın sen. kullanmak içinmiş özel motifmiş ekmek bıçağı aldınmı eline sen.
-
120-180 ytl arası $övalye kılıcları satıyorum :D
motifli istersen, Osmanlı motifli var bi tane.ona da 875 ytl diyorum.
alıcaksan görü$elim :)
-
http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramasira=eda&aramakategori=acd
çakı bıçak şeklinde fikrin değişebilir :) fiyatlar hem el hem cep yakıo
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
kaç yaşındasın sen. kullanmak içinmiş özel motifmiş ekmek bıçağı aldınmı eline sen.
sen kurbanda hiç kesilmiş et gördünmü...ha.. işte o etleri ben kesiyorum -
hacı boşver kılıcı 9 numara döner bıçağından şaşma:D
-
ibo123 bunu yazdı:
-----------------------------ewt sayın müridler şöylee havalı kılı bile kesen osmanlı motifi olan bi kılıç edinmek istiyorum..neredn alabilirim ve ya nasıl yaptırabilirim...??
edit:süs olsun için diil kullanmak için istiyorum..
nası editledin sen orayı bakiim -
Merak ediyorumda kılıçların boyutları ortalama 1 m den başlıyor 1,5 m kadar gidiyor. Ortalama boyunun 1.80 olduğunuda düşünürsek, nerende taşıyacaksın merak ediyorum.Mutlaka dikkat çeker, hem elinden alırlar hemde bi temiz dayak yersin. Bunu polisde yapar, sokok gençliği de.
Soruna gelince eminönünde satan yerler var.