Kılıçdaroğlu"Nun Sitesi Hacklendi!
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Ayyıldız Team'den Açıklama Geldi.
Komuoyuna Duyuru...
CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı ve CHP istanbul millet vekili Sayın Kemal Kılıcdaroğlu'nun Resmi Wep sitesinin Hacklemesiyle ilgili bir alakamız Yoktur.
Sitemiz Kuruludugu günden itibaren Değişmeyen en büyük Kurallarımızdan Biriside Türk Sitelerine Kesinlikle Saldırı yapılmamasıdır.
Üyelerimizin Kendi Gayretleri ile yaptıkları operasyonlardan AYT TEAM Sorumlu Değildir.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sitesine yapalın Saldırı Üyemizin Kendi Çalışmasıdır.
Komuoyuna Saygı ile Duyrulur...Bende zaten inanmamıştım böyle bişey yaptıklarına :|
-----------------------------ulan rene bi kerede şöyle asortik yazılarla kamu oyunu aydınlatmadın :)
-
Zorkaya ve diger dinciler ancak capulcu olabilir.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca ne diyon sen :)=
dinciler çapulcu diyon zorkayaya da çağpulcu diyon ve tartışmayı başlatıyon bravo sana
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------puahha :D kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş seninkide o hesap :D tamam dostum sensin dünya senden ibaret :D kendi dünmyanda asıl:F
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
dinciler çapulcu diyon zorkayaya da çağpulcu diyon ve tartışmayı başlatıyon bravo sana
-----------------------------Hocam ne yapayim? Adamda hak edecek davranislarda bulunmasin. Bu AKP'li capulcular yuzunden ulkemiz ne hale geldi, hala somurulmek istiyorsan arka cikarsin sen bunlara. Belki'de iyi bir is yaptigini dusunuyorsun ama yaniliyorsun.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------:D Sor bak bakalım ne yazmışım girip siteye :D ahahaha :D:D conceptin banlanmasını rica ediyorum. Girdim siteye açıklarınızı kapatınız ayt ye kapı bırakmayın yazdım o kadar gelio bana ne dio... Tüm yetkililere sesleniyorum ortada hiç bir şey yokken ki bu kadar şahit var bana çapulcu diyen bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------puahha :D kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş seninkide o hesap :D tamam dostum sensin dünya senden ibaret :D kendi dünmyanda asıl:F
-----------------------------Kullandigin avatar resmi'de seni ele veriyor.
Sizin gibi vatan dusmanlarinin canlarini okumak lazim. Fethullahci gladyo elemanlari sizi.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ne yapayim? Adamda hak edecek davranislarda bulunmasin. Bu AKP'li capulcular yuzunden ulkemiz ne hale geldi, hala somurulmek istiyorsan arka cikarsin sen bunlara. Belki'de iyi bir is yaptigini dusunuyorsun ama yaniliyorsun.
-----------------------------sen bi chp dönemi ile akp dönemini karşılaştır bi hata bulursan yüzüme tükür.
-
Zorkaya ortada birsey yoksa ne diye sitenin icerigini degistirip CHP'nin itibarini zedelemeye calisiyorsun? Bu yaptigin davranisa ne ad verelim? AKP'nin yandasi oldugun apacik. Sizin gibiler yuzunden halkimiz surunuyor.
-
@BilimAdami
Cevap verme!