folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Alma (İşe Yaradı Bende)

Kilo Alma (İşe Yaradı Bende)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar burda daha önce kilo alma konuları açıldı,  o yöntemlerin hiç birini denemedim, denememe ragmen 6 kilo aldım, olay çok basit düzen

Eskiden çok az uyur net başında pek bişeyde atıştırmazdım, yemeklerle aramda fazla yoktu, boyuma göre kilom azdı.1.5 ay evveli 74 kiloydum,

Şimdi ise 80 kiloyum, işin sırrı düzenmiş, bayramdan sonra işe başladım, sabah 5.45 te kalkıyorum, kahvaltı namına yaptıgım tek şey bir iki bardak çay,

aslında bişiler yemek isterim ama iştahım acık olmuyor kalkar kalkmaz, ama aradan bir iki saat geçtimi iştahım açılıyor, bu sefer ne yiyoyrum 2 tane simit

yada pogaça, değişiyor simitte oluyor pogaca cevizli lokum bu tarz şeyler yanında bir bardak çay bunu saban 8 civarı yapıyorum, neyse çalısıyoruz tabi, ağır iş

yapmıyorum, mühendisim, ama karnım acıkıyor öglenleyin fabrikanın yemegini yiyorum en fazla yarım ekmekle falan yemek yiyorum, yemekler güzel ama,

yogurt cıkar hergun arasıra tatlı baklava yada süpangle gibi yemeklerde kurufasulye pılav etli yemekler kızartma gibi şeyler cıkar.Neyse bu yemegıde yiyorum

en az kayıpla sonrasında akşam saat 7 gibi akşam yemegi , yine acıkmıs oluyorum ve 1 ekmek civarı yiyorum yemekle birlikte, evdeki yemek normal yemek

işte evinizde ne cıkıyorsa, yemekten sonra çay içerim, zaten tamamen doymus oluyorum meyveyddı oydu buydu artık mide almıyor, aksam 10-11 gibi yatış.

Bu düzenle 1.5 ay içinde altı kilo aldım, fiziksel ve psikolojik olarak daha iyi hissediyorum, sonuc olarak düzenli olunursa bişiler oluyor en azından bende oldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Aynen hacı herşey düzen. Spor merkezlerine giden bir kilolu insan içinde bu geçerli.

DÜZENLİ ve Az Yemek. :)

Kilo almak isteyen içinde

Düzenli ve Çok yemek :)

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

1,80 veya 1,82  boy ama 61 kiloyum 5 yıldırda kilo alamıyorum aldıgım kilolarda okula geldiğimde giidyor (: ya bana ne demeli

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

1,80 veya 1,82  boy ama 61 kiloyum 5 yıldırda kilo alamıyorum aldıgım kilolarda okula geldiğimde giidyor (: ya bana ne demeli

hocam ben hayatımda ilk defa bu kadar düzenli oldum, öncesi bende alamıyordum, alsam bile veriyordum, düzen olayını dene derim, hep aynı saatlerde yemek ye birde böyle yap bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

öğrenci adamım ve lanet olsun ne zaman kalkıp ne zaman yatıcağım bile belli değil keşke iş ortamında olsam öyle bir denesem (: bir düzenim yok şahsen bunuda sğalayamıyorum

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

186 boy 64kg kilo war ben istesem alırımda ugraşmak istemiyorum günde 5 ögün yarım dolu tabak ile makarna yesen varya üff :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

186 boy 64kg kilo war ben istesem alırımda ugraşmak istemiyorum günde 5 ögün yarım dolu tabak ile makarna yesen varya üff :D

hocam benimki, hem rahatlıktan hem de düzenden, ekstra bişey yapmadım yani, hani kilo alayım dıye eksttradan bir tabak daha yemedim, okuldan kurtuldum kafam rahatladı, iş buldum kafam rahatladı, düzenli olunca kilo geldi, ekstra bişey yok :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bi ben alamadım kiloyu :S

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Beyler konuyu baltalamak gibi oluacak ama bende kilo vermek istiyorum hem de acil boy 1.84 kilo 91.10 gün önce muayene oldum arızalı sınıfına girdim kilo fazla olduğundan askerde sorun yaşamak istemiyorum.Aralık a kadar 10 kilo vermem lazım.Yemekten ekmeği , çaydan şekeri kestim bunların dışından daha neler yapabilirim zayıflamak için yardım plesae ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

172 boy kilo 52 yapmayadıgım hiçbir yöntem kalmadı alamıyorum :(((

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

boy 188 kilo 65. iskelet gibiyim. düzen dediğin şey bana gelemiyor çünkü 2-3 günde bir uyuyabiliyorum. bir çaresini bulamadım. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Toplam Hit: 2480 Toplam Mesaj: 19