Kilo Almak İçin
-
Arkadaşlar şuan boyuma göre kilom çok az. Bu yüzden bu 3 ay yaz tatilinde kilo almam gerektiğini düşünüyorum.
Her türlü sağlıklı ve denenmiş önerilerinizi ayrıntılarıyla rica ediyorum. Öneriler için herkese teşekkürler.
-
yatmaya yakın cips ye makarna ye pirinç pilavı ye en iyi yöntem bu
ha yok ilaç ile olsun diyorsan bu görevi yapan ilaçlar var
not: hertürlü ilaç ayarlanır :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yatmaya yakın cips ye makarna ye pirinç pilavı ye en iyi yöntem bu
-----------------------------
Sumocu diyeti işte senin dediğin :D..Arkadaşım sağlıklı ve düzenli beslen , öğün atlama ve sporu ihmal etme ..Bde akşam yemeğinden sonra balık yağı içtim mi ohhhh üstüne yok :) -
vucut geliştirmeye başla bnce. yağ şeklinde değil de kas şeklinde kilo alırsın ;)
-
İyi de kemiğimi kasa çevirecek? biraz yağ olsa ii olur
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yatmaya yakın cips ye makarna ye pirinç pilavı ye en iyi yöntem bu
-----------------------------Kreyzi Canım, Bu Pazar Bana uğrada, Bi bak bana yahu, Sanırım benimde Zayıflık sorunum var, Kilo Alıcı ilaçlardan Senden Alıyım. Müsait Olursun umarım.
-
balık yağı diyolardı. benim boy 1.91 balık yağı boy uzatabilirmiş diye kullanmıyorum :P başka tavsiyesi olan yazsın
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------hap var,cigara var diyosun :D
-
Ulan neyine hevesleniyorsunuz kilo almak için.Bende 88 kilo varda bi halta mı yarıyor sanki.Bende kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor.Çok kilo isteyen varsa benden 10-15 kilo alabilirler.Karşılığında bir tutam saç verin yeter.Benimde saç dökülme sorunum var bu arada.Saçlarım gitti 27 yaşımda :(
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan neyine hevesleniyorsunuz kilo almak için.Bende 88 kilo varda bi halta mı yarıyor sanki.Bende kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor.Çok kilo isteyen varsa benden 10-15 kilo alabilirler.Karşılığında bir tutam saç verin yeter.Benimde saç dökülme sorunum var bu arada.Saçlarım gitti 27 yaşımda :(
-----------------------------Yahu Ne Tuhaf bi durum, Bende de Yaş 35 Kıl Yumağı bir Kafa var be, Bi azalmadı meret, İkide bir Berbere gidip O Sıkıcı Masada Oturmaktan Bıktım be yahu. Ne Güzel işte, Saç Yok Kesme Derdide yok.
Boş Ver Saç İyi Bişey değil, Hem Keller Daha Bi Karizmatik Görünüyolarmış Kızların Gözünde. ;)
Ha Bide Belirtiyim Benim Almak istediğim Kilo O Kadar Çok değil, Az Kilo Halimi Seviyom, Sadece 5 Kiloya İhtiyacım var. :)
-
vermek icin ne gerekiyoo:'( onu soyleyin beyler:|:'(:'(