Kilo Almak İçin
-
Vermek için şunları dene
Ekmeği tamamen kes,Hamurişini kes,Makarna felan onlarıda kes.Alkol varsa sil at kafandan.Günlük en az 1 saat spor yap.Yok eğer makarna yicem onu yicem diyorsan bu spor saatini 2 ye hatta daha da fazlasına çıkar.Tek şey boğazda ve harekette bitiyor
Ayrıca arkadaş demiş oğlum almayın işte bende var diye.İnan almayınca kemik torbasından ibaretsin ve hasta gibi bir görünümün oluyor..
-
yemeklerini aynı saatlerde ye kahvaltıyı da mutlaka yap :| ekstradan bira göbeği istiyosan bira içmeyi ihmal etme :|
-
hocam valla bu stresten kaynaklanıyor birde genetık daha dolaylısı vucutta kı anabolizma ve katabolizme tepkımelerını saglayan hormanların esıt duzeyde salgılanmasından kaynaklanıyor.Ben de cok ugrastım ama olmuor.Vucudumda yag namına bısey yok olanların hepsı kemık ve kas 2gun bısı yemezsem olurum heralde arkadslarımla oturuoyruz mesela sofraya en son ben kalkarım yemek konusunda yıyemezsın bu kadar cok dıe ıdda kaybetmedım goren .Saglık olark ta efor testinde degerlerım cok ıı cıktı.baska yonlerdede durmadan devam edebılıyorum .İlla kılo almak ıstıyorum dıyorsan prımabolan dıye bır ılac var derını sısırıor bırkac guno esnada cok yemek yemen lazım proteın agırlıklı kı dırekt kas olark depolansın tabı bu hormanal duzeyde dedgım gıbı ıse hıc bır ıse yaramaz alamazsın kıl.Anca body buıldıng ılacları ıle sısersınsporubody de bıraktıgında heryann menapoz dönemı sonrası kadınları gıbı bır vucuda sahıp olursun.
sakın ha o body ,fıtness tarzı ilaçları kullanma kardesım.Gorunus cok kotu olur ;ondan hada once karacığer ve pankreas a etki edıyor
S
-
hangi akıllı sağlıklı beslen yazmışsa :D sağlıklı beslense kilo almaz zaten sağlıksız beslenme kilyo aldırır :)
kreyzinin dediği gibi yatmaya yakın ye yat cips makarna felan iyi oluyo :D manyak göbek yaparsın :)
glikozu ihmal etme şerbetli tatlılara asıl hele yatmadan önce
karpuz peynir ekmekte iyi aldırıyo :)
kaç kilo istiyosan gönderem sana kargo sana ait ama:P
bu ara ilaç kullanma hormanoel dengeyi bozarsın mazallah :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yatmaya yakın cips ye makarna ye pirinç pilavı ye en iyi yöntem bu
ha yok ilaç ile olsun diyorsan bu görevi yapan ilaçlar var
not: hertürlü ilaç ayarlanır :)
-----------------------------Kreyzi Canım, Bu Pazar Bana uğrada, Bi bak bana yahu, Sanırım benimde Zayıflık sorunum var, Kilo Alıcı ilaçlardan Senden Alıyım. Müsait Olursun umarım.
-----------------------------tamam mehmet abi pazar günü gidelim içelim bi nargile konuşuruz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hangi akıllı sağlıklı beslen yazmışsa :D sağlıklı beslense kilo almaz zaten sağlıksız beslenme kilyo aldırır :)
kreyzinin dediği gibi yatmaya yakın ye yat cips makarna felan iyi oluyo :D manyak göbek yaparsın :)
glikozu ihmal etme şerbetli tatlılara asıl hele yatmadan önce
karpuz peynir ekmekte iyi aldırıyo :)
kaç kilo istiyosan gönderem sana kargo sana ait ama:P
bu ara ilaç kullanma hormanoel dengeyi bozarsın mazallah :)
-----------------------------kilo almak istiyorsan bu konuda ustalara bırak
bkz : ben alper :)
-
forumda bu konudan 2839128903 tane var :S
-
Benim fazla kilolarımdan sana verebilirim bi 20-30 tane :) ama sağlıksız beslenme en güzel kilo aldırcak şeydir heralde .. özellikle evde adam gibi yemek yapıcak biri yoksa ve gece sabaha kadar otururken 4 de tam ekmeğe tost yapıp büyük bi iştahla onu götürürsen bi zaman sonra değişimi görürsün heralde =)
-
Kardeş kilo almak yağlı yemek anlamına gelmiyor eğer sağlıklı kilo almak istiyosan karbonhidrat ve protein tüketmelisin uyku sürelerini uzat sigara içme sporda yap ama bokunu çıkarma sana dost tavsiyesi eğer bunları hekim kontrolunde yada vucut geliştirme salonlarında bilir kişiler tarafından yaparsan sonuçlar seni sevindirir.yanlış bişe yapma sağlığından olursun a.q süt makarna pilav(pirinç) balık yağı bunlar arkadaşlarında dediği gibi kilo almaya yardımcı besinlerdir.
-
size kendi yöntemimi söyleyeyim.
3 arkadaşım zayıftı,onları da ben kiloya kavuşturdum
bilgisayar başına oturulur,sağ tarafa cips,sol tarafa kola yada meyve suyu alınır
çağırılar yemekler bilgisayar başında yenilir
tuvalet ve uyku harici pek fazla bilgisayar başından kalkılmaz
10 güne dana gibi olursun :D