folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İstiyorum Ama Olmuyor. Zayıflık Da Bir Yere Kadar.

Kilo Almak İstiyorum Ama Olmuyor. Zayıflık Da Bir Yere Kadar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam bende de aynıdyı.bodye gittim bide orda kilo aldırıcı tozlar var onlardan kullandım bide kas olması için protein agirliklı yemek yedim baya bi kilo aldım vücut şişti.bi bıraktım yine aynıyım

1.73 58 kilo

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yemesini içmesini bilmiyorsundur, yediğin içtiğin lop olacak asitli şekerli proteinli olacak ve hareketsiz yaşayacaksın bu şekilde yaşa 3 ay sonra görürüm seni,

E ben 1 senedir böyle yaşıyorum hatta kilo almak yerine kilo verdim :D 

Genetik bir durum bence, çünü yemeyle içmeyle olmuyor. Bazıları su içse bile kilo alırken ben ayığptır söylemesi etle besiye yattım değişen birşey olmadı :(

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

2 çuval şeker ye  ben öyle kilo almışdım

www.tekno50.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocular, yapılan araştırmalarda karşılaştırılan zayıf ve obez insanların metabolizmaları arasında fazla bir fark olmadığı, hatta bazı zayıf insanların obez insanlardan daha yavaş bir metabolizmaya sahip olduğunu falan gösterdiler. Yani bütün o metabolizman hızlı/yavaş olayı hikaye.

Kilo alıp verme konusu aldığın ve yaktığın kalorilerin hesabından ibaret. Zayıfsan, demek ki kilo alacak kadar beslenmiyorsun. Finito.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Hocular, yapılan araştırmalarda karşılaştırılan zayıf ve obez insanların metabolizmaları arasında fazla bir fark olmadığı, hatta bazı zayıf insanların obez insanlardan daha yavaş bir metabolizmaya sahip olduğunu falan gösterdiler. Yani bütün o metabolizman hızlı/yavaş olayı hikaye.

Kilo alıp verme konusu aldığın ve yaktığın kalorilerin hesabından ibaret. Zayıfsan, demek ki kilo alacak kadar beslenmiyorsun. Finito.

katılıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Döverim la seni. Biz yırtınıyoruz ufalacağız diye adama bak. 115 kiloyum, eski halime göre zafiyet geçirmiş sayıyorum kendimi.

Kilo almak isyorsan benim yap(a)madıklarımı yap. Gece 11 den sonra Tereyağında kızartılmış alabalık, kendi yağında bol kavurma+yağına sıcak ekmek ban, bol soslu kaşarlı çalar, yarım kilo yeni soğumuş baklavanın üzerine kaymak yada algidanın 8,99 a satılan tercihen vanilyalı dondurmasını koy ye, kesinlikle bol pamuk yağlı tantuni ye abone ol, tava yoğurdunu bir oturuşta bitir sonrada uykun geldiği için vur kafayı yat. Gece acıkınca pizza söyle, ....

Tosun gibi olmassan bende birşey demiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

İlaçla falan olacak iş değil. Bir insanın kilo alması için vücudunun ihtiyacı olandan daha fazla besin maddesi alması gerekir. Bir çok insan çok yiyorum sanıyor fakat işi kalori kalori hesaba dökünce kilo alacak kadar yemek öyle gözüktüğü kadar kolay değil zayıf bir insan için. "Yiyorum ama kilo alamıyorum"dan vazgeçin. Yemiyorsunuz ki kilo alamıyorsunuz. Olayın özeti bu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

bol bol tereyağı

bol bol çikolata

+1 öğün gece yatarken normal öğün yemek

fast food a da aban

yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bizde verek diye geberecez dünyanın hali işte

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Hormon testleri yaptırmıştım, hormonal bir durum değil bunu öğrendim. B12 vitaminini de kendimi bildim bileli kullanıyordum fakat onlarda da hrhangi bir fayda göremedim. Yeri geliyor günde sadece 1 öğün yemek yediğim oluyor, yemek yeme ihtiyacı da hissetmiyorum. Sporu denemedim, zaten sıkılırıım ben spor da yapamam. Bundan 1 ay öncesine kadar koşuyordum günlük olarak ama onu da bıraktım.

Gece yarıları benim kadar yemek yiyen yoktur. Geceleri daha fazla yerim özellikle. Her gece süt ve hamur işi yiyip içtiğim oluyor neredeyse. Abur cubur yediklerim de cabası. 

Müridin biri bağırsaklarında parazit olabilir mi diye sormuş, ufakken bu sorundan müzdarip idim. Bir sürü bağırsak parazitleri etkenli hap kullandım. Geride kaldı diye düşünüyorum bu. Yakın zamanlarda kontrol etmedim parazit var mı yok mu diye.

Bölgesel kilo almayacağım söylenmiş ama göbek de olsa olur artık sadece göbek bile çıksa iyi :D bir insan hiç mi kilo almaz arkadaş ya :D  Spora başlama konusunda kararsızım bilmiyoru fikrim değişir mi.

Düzenli ye dediler olmadı, düzensiz ye dediler o da olmadı. Çalıştığım zaman sabah evde kahvaltı yapardım, 10 gibi 4-5 poğaça yerdim. Öğle arasında yemeğe abanırdım zaten. Ee bir de 5-6 gibi yerdim 1 ekmek kadar. Akşam 9-10 gibi de evde yerdim. 6-7 ay böyle geçti yine tık yok.

Yeteri kadar yemiyorsun diyenler olmuş ama patlayana kadar yiyorum yediğim zaman, bazen de günü tek öğün ile geçirip hiç acıkmadığım, açlık hissetmmediğim oluyor.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 5741 Toplam Mesaj: 51