folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almaya Çalışmak Ve Sadece Göbek Çıkması

Kilo Almaya Çalışmak Ve Sadece Göbek Çıkması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Senin mesajı görmemişim Wine.  Anladığım kadarıyla sen "fitness model" değilde "strength athlete" vücudu istiyorsun. İnternetten cut sonrası strength athlete vücutlarına bakarsan en sağlam fitness modelini 10'a katlayacağını görürsün. Abi 5x5 stronglifts gibi compound rutinler genel kas kütlesini arttırmak için bire bir. Rutinde toplam 5 hareket var; squat, bench press, overhead press, barbell row, deadlift. Ayrıntısı burada http://stronglifts.com/stronglifts-5x5-beginner-strength-training-program/

sağol araştırıcam bu 5x5i tam benlik çok hareket yaptığım zaman yapasım gelmiyor 5x5 iyi gibi :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neobantist
    Neobantist's avatar
    Erkek

ekto mezo değil bildiğin ekto endo sun dostum :) bende aynı şekil yağ birikimi göbek bölgesinde oluyor spor salonuna gidiyorum bir aydır genetik olarak ektomorfa daha yakın olduğum için abarmıyorum sadce 1 haftata göbek olduğu gibi eridi karbonhidrat protein ağırlıklı beslenmeme rağmen.

fuck off!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek

şu 5x5 i bende deneyeceğim hocam. bakalım faydalı olacakmı

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Baska konu açmadan sorayım göğüs ve sırt bölgesi için az tekrar fazla agırlık mı ? cok tekrar az agırlık mı ? Suan 3x10 luk sistemde gidiyorum da agırlıgı arttırıp 3x8 veye 3x6 mı yapsam daha iyi olur 

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Baska konu açmadan sorayım göğüs ve sırt bölgesi için az tekrar fazla agırlık mı ? cok tekrar az agırlık mı ? Suan 3x10 luk sistemde gidiyorum da agırlıgı arttırıp 3x8 veye 3x6 mı yapsam daha iyi olur 

hacim = max kilo 10-12 tekrar 3-4 set

sıkılaşma için = düşük kilo max tekrar set olarak aynı

Buna göre seçimini yap eğerki bir ağırlıkla hareketi nizami olarak yapıyor ve 12 tekrarın üzerine çıkıyorsan ağırlık arttırman gerek hacim için olandan bahsediyorum yani ucu ucuna yetiştirmen gerek son sayıları yaparken ıkınmak gerek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Hocam böyle bir şey diyemem. Bana antrenmanı yaz komple.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

steven seagal gibi bir vücut yapısından bahsediyorum hani odun gibi bir yapı varya ekstra uzun boylu ve iri oluyorlar kas fazla yok ama irilik fazla onun gibi

Ya biraz da süper dişilik süper erkeklik tanımına giriyo senin isteğin naparsan yap olmaz mesela bazen.

Onun haricinde hocam ben 1.77yim kilom 84 göt bi çıkık göbek bi çıkık hayvan gibi yapım var hem de sıkıyım öyle salınmış halde değil :/ Çok itici bir durum böyle istediğin elbiseyi giyemiyosun falan yani kilo almaya heveslenme. alacaksan sağlıklı al. Kimisi 1.74 kilosu 86 benden daha düzgün fizike sahip yani bu çok garip durum hocam kişiden kişiye değişir

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Süper dişilik ve süper erkeklik genetik hastalıklar lan :D

while (1<2)
Toplam Hit: 6278 Toplam Mesaj: 29