Kilo Vermek İçin . . ?
-
@pessimist Hocam nerde oturuyorsun bilemiyorum ama ben Ankaradayım.. Kızılay diye biyerde geçiyo ömrüm yani dershanem o tarafta istemediğin kadar fast-food mekanı bulmak mümkün fakat bu dediklerini bulabileceğim bir yer olduğunu sanmıyorum.. bunu nasıl halledebilirim yani evden falan mı birşeyler götüreyim? Dayanabilirsen akşamı bekle dersen sabah 8de evde kahvaltımı yapıp çıkıyorum akşam 9da eve girebiliyorum..
@mehmetcan 1 yılda 50'ye yakın kilo helal olsun hocam ama askere gidipte vermeden geleni görmedim zaten (:
@DJ_Alper hocam u olayını yapmaya çalışıorm zaten saolasın..
-
benim sorunum da tam tersi kilo alamıyorum. ne kadar yersem yeyim 1 gram oynamıyor :| günde 3-4 öğün yerim her türlü meyvesiydi krakeriydi kahvesiydi oydu buydu tüketiyorum ama sonuç yok. azcık almak istiyorum ama
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
benim sorunum da tam tersi kilo alamıyorum. ne kadar yersem yeyim 1 gram oynamıyor :| günde 3-4 öğün yerim her türlü meyvesiydi krakeriydi kahvesiydi oydu buydu tüketiyorum ama sonuç yok. azcık almak istiyorum ama
Akşam yatmadan önce saat 22 civarı tahinle üzüm pekmesini karıştır ekmekle ye 1 ayda 10 kilo alırsın bu ekmeğin üzerine sürülen çikolatalar var onlarıda ara ra ye :) -
Hocam yaşın gelmediyse ÖSS'yi bekle derim.. O yollardan geçtiysen bu sene bida ÖSS'ye çalış sen en iyisi (:
-
Benim boy 1.72 suana kadar hic kilo problemim olmadı.Diyet vs şeyleri kesinlikle yapmadım aklımdan bile gecmedi.
Benden kilolu ark. tek bir tavsiyem var.Sofradan tam doymadan kalkın.Yani bunu ac kalkın olarak algılamayın ama herşeyi yemeye calısmayın tokluğunuzu hissettiğiniz anda yemeyi bırakın kalkın.Cünkü cok yedikce büyüyor mide.
Dj Alper @ Tahribatın resmi doktoru her türlü vücut ve psikolojik problemlere çözüm buluyor :)
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------AKSU92 yle aynı avatarı kullanıyon kilo alamıyom yazısını görünce kesin AKSU dur dedim. sonra baktım yok değilmiş... :D
memlekete gelince 3 ayda 7 kilo aldım amq...
Geldim 58 kiloydum 65'e çıktım 3 ayda. ramazandada 1 kilo aldım 66. artık millet şişko demeye başladı bile...:D 60'a inmeyi düşünüyom.. Yemeyi kıstım normail bi insan kadar yiyorum artık...:D spora da başladım zaten okul da git gel artık zayıflarım inşallah...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hergün 3 km yürü ekmek yeme bol su iç tamamdır
-----------------------------Kendi başına sür hocam o ilacı (:
Kilo vermek isteyen karnı acıkınca meyve , sebze, salata yesin yeter. Ne kadar az kolari o kadar az kilo.
Almak isteyenlere bişey söyleyemicem , 178 boy kilo 55 :| Ama haftaya badiye başlicam hocayla konuştum , çok umutlu bakıyorum bu yaz Antalya tatiline :)
-
Kola ve ekmakten uzak dur, günde en az 45 dk yürü ki bu çok önemli, metabolizman hızlanır beynine oksijen gitmeye başlar ve ders verimin artar stresini atarsın...
Aslında bu tüyoları vermemem gerk ama ( bizm çocuklar da sınava hazırlanıyor ,) : )))
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Kola ve ekmakten uzak dur, günde en az 45 dk yürü ki bu çok önemli, metabolizman hızlanır beynine oksijen gitmeye başlar ve ders verimin artar stresini atarsın...
Aslında bu tüyoları vermemem gerk ama ( bizm çocuklar da sınava hazırlanıyor ,) : )))
-----------------------------rahat ol hocam ben elemeleri gereken bir rakip değilim :)
-
tasavvuf felsefesini incelemeni tavsiye ederim.
not: şaka değil, gayet ciddiyim.