Kim Bu Adamlar
-
-----------------------------
cih bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------Doğru diyosun. Bu köpekler yerler ondan.
Onlar Size Broşür Versin Sizde Onlara Müsil İlacı Hediye Edin :D 2 Ay Rahat kaybolurlar :D
-----------------------------yöntem güzelmiş =) -
cih bunu yazdı:
Ben ilköğretimde öğretmenim. Dün okulmuza Rotary kulübünden bikaç kişi geldi. Diş taraması falan yapıyoruz dediler. Öğrencilere broşür falan dağıttılar. Araştırdım masonik bi cemiyet olduğunu söylüyor google. Bilgisi olan varmı bu konuda. KİM BU ADAMLAR.
araştırdım masonik bi cemiyet olduğunu söylüyor google. Bilgisi olan varmı bu konuda. KİM BU ADAMLAR.
Dostum masonik bir cemiyet olsa bunu sen anlayamazsın...:)
Masonlukta 1. kural gizliliktir ...
Bu zamana kadar var olmaları gizlilikten dir...
-
narkozMRT bunu yazdı:
cih bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------Doğru diyosun. Bu köpekler yerler ondan.
Onlar Size Broşür Versin Sizde Onlara Müsil İlacı Hediye Edin :D 2 Ay Rahat kaybolurlar :D
-----------------------------yöntem güzelmiş =)
Hocam denendi xD
-
mason diyorsunuz zehirlemekk filan tabi bunlar işin şakası da adamlar ellerini kollarını sallayarak okula gelim taramamı yaptılar bi izin filan olmadan ? enteresan
-
uzun zamndır dünyayı bu adamlar yönetiyor
-
Lostok bunu yazdı:
mason diyorsunuz zehirlemekk filan tabi bunlar işin şakası da adamlar ellerini kollarını sallayarak okula gelim taramamı yaptılar bi izin filan olmadan ? enteresan
-----------------------------milli eğitimden izin almışlardır.sorun olmaz onlara alırlar. bizimkiler debayıla bayıla verirler.
-
dişle ne alakası var adamların manyakmı bunlar
-
mosanloklu eş güdümlü çalışan ve masonluğun tarikat kolu rotaryenler..sadece bukadar yorum yapcam...gerisi işin derin kısmı:d onunla POLAT ALEMDAR ilgilensin:d:Çd:d
-
cih bunu yazdı:
Ben ilköğretimde öğretmenim. Dün okulmuza Rotary kulübünden bikaç kişi geldi. Diş taraması falan yapıyoruz dediler. Öğrencilere broşür falan dağıttılar. Araştırdım masonik bi cemiyet olduğunu söylüyor google. Bilgisi olan varmı bu konuda. KİM BU ADAMLAR.
elinde somut kanıtlar varsa artniyetli faaliyetler yürüttüklerine dair savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Böyle konularda duyarlı olmak gerek. Geçen sene istanbulda masonların gaziosmanpaşa bölgesinde birçok ev kiralayıp öğrencilerin aklını çeldiği yönünde ciddi davalar açılmış bazı kişiler suçlu bulunarak mahkum edilmişti. -
yuh amq ya bu i*neler ellerini kollarını sallaya sallaya okula giriyorlarsa artık türkiyenin çivi çıkmakla kalmayıp uçmuş gitmiş :S
Toplam Hit: 8385 Toplam Mesaj: 43