Kim Bu Adamlar
-
Şimdi ismi geçince aklıma geldi. Geçenlerde Türkan SAYLAN ile ilgili bi tartışma vardı burda.. Kadın hakkında ufak bi araştırma yapmıştım. Şimdi tekrar baktım da..
Kadının Rotary'den bir sürü ödülü var..
Ha bi de Lions vardı..
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi ismi geçince aklıma geldi. Geçenlerde Türkan SAYLAN ile ilgili bi tartışma vardı burda.. Kadın hakkında ufak bi araştırma yapmıştım. Şimdi tekrar baktım da..
Kadının Rotary'den bir sürü ödülü var..
Ha bi de Lions vardı..
-----------------------------bu lionsun üsküdarda ilkokulu bile vardı ibneler atatürk büstünü minicik bişi yapmışlardı büst nerde belli değildi şerefsizler sonradan büstü kırdılar en son yapanda yoktu kimbilir ne oldu. bu arada aramızda mason olabilir :|
-
Evet arkadaşlar Emniyet teşkilatının bu konu ile ilgili bizzat kendim yaşadığım ve kulaklarımla duyduğum bir düşüncesi var.
"rotary yani lionslardan burs alıp onlar gibi yaşayan herkes vatan haini olma yolunda ilerlemektedir ve her daim karşılarında oluruz"
-
cih bunu yazdı:
-----------------------------
Ben ilköğretimde öğretmenim. Dün okulmuza Rotary kulübünden bikaç kişi geldi. Diş taraması falan yapıyoruz dediler. Öğrencilere broşür falan dağıttılar. Araştırdım masonik bi cemiyet olduğunu söylüyor google. Bilgisi olan varmı bu konuda. KİM BU ADAMLAR.
-----------------------------Senin gibi öğretmenlerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden şuan bu forumun ilk 3 sayfası böyle işte...Daha ne okulundan ne eğitim verdiğin yerden haberin var... Daha yaşadığın dünyadanda haberin yok.. 2 sayfa Google dan yazıya bakmışsın gelip burda KIM BU ADAMLAR diye soruosun sonrada neyin ne olduğunu hiç bilmeyen mahalle büyüklerinden, saçma sapan özendikleri abilerinden duydukları 2-3 kelimeden rotaryanlar ve lionslar hakkında saçma sapan cümleler türetebilen adamların yorumlarıyla onlara eşlik ederek götürüyosun konuyu...öğretmenim diyen bir insanın günümüz dünyasında elinin altındaki onca olanağa rağmen yapabildiği araştırma bu kadarmı? Gelip burda 18-19 yaşındaki çocuklardanmı öğrenmek merak ettiği birşeyi? bir konuyu? Yazık TÜRKİYE 'me Yazık yetişen yeni nesilime.. SEN EĞİTİMCİMİSİN ? ÖĞRETMENİM DİYEN BİRİNE YAKIŞIYORMU ? SEN ÖĞRETMENMİSİN?? VEYA OLABİLİCEĞİNE İNANIYORMUSUN???
kusura bakma ama senin gibi bir adama saygı duymak içten bile değil... Eğitim verdiğin çocuklarada yazık...
NOT 1(konuyu masonluğumla lionsluğumla bağdaştırmaya çalışacak bir sürü provakatör lavuk çıkıcağınada eminim onlara cevap bile vermeyeceğim)
NOT2(hala bu forumda benim asıl neye dikkat çekmek istediğimi anlayabilicek kişiler olduğuna inanıyorum.. geriye kalanların benim için HİÇ AMA HİÇ önemi yok zaten)
Ama düşününki bu adam bu cahilliğiyle yarın öbürgün SİZİN ÇOCUKLARINIZIDA eğitmeye çalışıcak belkide???
Kalın sağlıcakla...
-
Bunların dereceleri vardır. Oktay Sinanoğlu , gözden ciğer muayenesi yaparken, adamın pembe suratına baktığı zaman kaçıncı dereceden olduğunu anlayabildiğini söylüyor. Ben de birkaç rotaryen tanıdım. Memleket meselelerine duyarlı insanlar olduklarını düşünüyorum ama maalesef cemaatvâri bir yönetim şekilleri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Lion ve Rotary Toplulukları uluslar arası topluluklardır. Görünürde şeffaftırlar. Görünmeyen kısmını bilemediğimiz için o konuda kesin birşey söyleyemiyorum. Aralarında Mason Localarına üye olanlar olabilir.
-
ozhamann bunu yazdı:
-----------------------------cih bunu yazdı:
Ben ilköğretimde öğretmenim. Dün okulmuza Rotary kulübünden bikaç kişi geldi. Diş taraması falan yapıyoruz dediler. Öğrencilere broşür falan dağıttılar. Araştırdım masonik bi cemiyet olduğunu söylüyor google. Bilgisi olan varmı bu konuda. KİM BU ADAMLAR.
-----------------------------Senin gibi öğretmenlerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden şuan bu forumun ilk 3 sayfası böyle işte...Daha ne okulundan ne eğitim verdiğin yerden haberin var... Daha yaşadığın dünyadanda haberin yok.. 2 sayfa Google dan yazıya bakmışsın gelip burda KIM BU ADAMLAR diye soruosun sonrada neyin ne olduğunu hiç bilmeyen mahalle büyüklerinden, saçma sapan özendikleri abilerinden duydukları 2-3 kelimeden rotaryanlar ve lionslar hakkında saçma sapan cümleler türetebilen adamların yorumlarıyla onlara eşlik ederek götürüyosun konuyu...öğretmenim diyen bir insanın günümüz dünyasında elinin altındaki onca olanağa rağmen yapabildiği araştırma bu kadarmı? Gelip burda 18-19 yaşındaki çocuklardanmı öğrenmek merak ettiği birşeyi? bir konuyu? Yazık TÜRKİYE 'me Yazık yetişen yeni nesilime.. SEN EĞİTİMCİMİSİN ? ÖĞRETMENİM DİYEN BİRİNE YAKIŞIYORMU ? SEN ÖĞRETMENMİSİN?? VEYA OLABİLİCEĞİNE İNANIYORMUSUN???
kusura bakma ama senin gibi bir adama saygı duymak içten bile değil... Eğitim verdiğin çocuklarada yazık...
NOT 1(konuyu masonluğumla lionsluğumla bağdaştırmaya çalışacak bir sürü provakatör lavuk çıkıcağınada eminim onlara cevap bile vermeyeceğim)
NOT2(hala bu forumda benim asıl neye dikkat çekmek istediğimi anlayabilicek kişiler olduğuna inanıyorum.. geriye kalanların benim için HİÇ AMA HİÇ önemi yok zaten)
Ama düşününki bu adam bu cahilliğiyle yarın öbürgün SİZİN ÇOCUKLARINIZIDA eğitmeye çalışıcak belkide???
Kalın sağlıcakla...
-----------------------------Hocaaaaa bizim okula başka derneklerden de gelenler var. Onları söylemiyorum farkındaysan sadece bunlardan bahsettim. Çünkü bu adamların ne bok olduklarını emin ol bu forumdaki biçok kişiden iyi biliyorum. Amacım bu konuda insanların fikirlerini almak ve bilmeyenin tanımasıydı. Sana bişi ispatlamak zorunda değilim ama ben Yahudilik Masonluk ve Siyonizm üzerinde kaç tane kitap okudum. Sana da tavsiye edeyim bikaçını.
- Gizli Dünya Devleti (GDD),
- Harun Yahya - Yeni Masonik Düzen,
- Harun Yahya - Yahudilik ve Masonluk.
- Kabbala
okursun belki.
Ayrıca öğrenciliğimde 4 sene boyunca dünya siyonizmi ile mücadele eden bir cemiyette fiilen çalıştım. Ne konuşuyosun bilip bilmeden.
-
tbt ye çağır..
-
ozhamann bunu yazdı:
-----------------------------Senin gibi öğretmenlerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden şuan bu forumun ilk 3 sayfası böyle işte...Daha ne okulundan ne eğitim verdiğin yerden haberin var... Daha yaşadığın dünyadanda haberin yok.. 2 sayfa Google dan yazıya bakmışsın gelip burda KIM BU ADAMLAR diye soruosun sonrada neyin ne olduğunu hiç bilmeyen mahalle büyüklerinden, saçma sapan özendikleri abilerinden duydukları 2-3 kelimeden rotaryanlar ve lionslar hakkında saçma sapan cümleler türetebilen adamların yorumlarıyla onlara eşlik ederek götürüyosun konuyu...öğretmenim diyen bir insanın günümüz dünyasında elinin altındaki onca olanağa rağmen yapabildiği araştırma bu kadarmı? Gelip burda 18-19 yaşındaki çocuklardanmı öğrenmek merak ettiği birşeyi? bir konuyu? Yazık TÜRKİYE 'me Yazık yetişen yeni nesilime.. SEN EĞİTİMCİMİSİN ? ÖĞRETMENİM DİYEN BİRİNE YAKIŞIYORMU ? SEN ÖĞRETMENMİSİN?? VEYA OLABİLİCEĞİNE İNANIYORMUSUN???avunur gibi yazı yazdın
Kalın sağlıcakla...
-----------------------------açıklada öğrenelim bakalım kimmiş bu lions denen piçler? sen çok biliyosun galiba o bilmityosa bile öğrenmek istemiş senin gibi terbiyesiz bi öküzün konusunu kirleteceğini akıl edememiş kusura bajkma =) neden bu derece alındın bu konuda pekte anlaşılmadı bu piçleri savunma nedenin. nese uzatmayalım yazdıkların bi boka değer şey değil kimsin nesinn bilmiyorum ama bu tavrından vazgeç maden yapılanı yanlış buluyorsun onu rezil etme değil onu düzeltme çabasına git nokta.
-
ozhamann bunu yazdı:
-----------------------------senin gibi öğretmenlerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden şuan bu forumun ilk 3 sayfası böyle işte...Daha ne okulundan ne eğitim verdiğin yerden haberin var... Daha yaşadığın dünyadanda haberin yok.. 2 sayfa Google dan yazıya bakmışsın gelip burda KIM BU ADAMLAR diye soruosun sonrada neyin ne olduğunu hiç bilmeyen mahalle büyüklerinden, saçma sapan özendikleri abilerinden duydukları 2-3 kelimeden rotaryanlar ve lionslar hakkında saçma sapan cümleler türetebilen adamların yorumlarıyla onlara eşlik ederek götürüyosun konuyu...öğretmenim diyen bir insanın günümüz dünyasında elinin altındaki onca olanağa rağmen yapabildiği araştırma bu kadarmı? Gelip burda 18-19 yaşındaki çocuklardanmı öğrenmek merak ettiği birşeyi? bir konuyu? Yazık TÜRKİYE 'me Yazık yetişen yeni nesilime.. SEN EĞİTİMCİMİSİN ? ÖĞRETMENİM DİYEN BİRİNE YAKIŞIYORMU ? SEN ÖĞRETMENMİSİN?? VEYA OLABİLİCEĞİNE İNANIYORMUSUN???
Kalın sağlıcakla...
Kimsin ki Tahribat Müritleri Hakkında 18 19 Yaşında Cahil Cüvele Dermiş Gibi Konuşursn. Burdaki Adamlar Dediğin şekilde Olsaydı Bu Elitlik Yakalanabilirmiydi Devlet Meselelerime 40 Farklı görüşten Bakabilme Olurmuydu Senin Gibi Tiplere Kıl Oluyorum bi bok Bilmeden Milleti Eleştirenlere Hocamız Görüşümüzü Merak Edip Yazmış Demek ki Dokunmuş Bi Taraflarından ki Hemen Hoplamışssın Baktımda Profiline Başka Hiç Bi Konuda Böyle Zıplamamışın Var mı Yahudilik ? -
ozhamann bunu yazdı:
Kalın sağlıcakla...
-----------------------------Yarası olan gocunur. Ne oldu :D