folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kim Rahatsız...?

Kim Rahatsız...?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ikinci videoyu seyrederken vucudumun tüm tüyleri diken diken oldu...

Avrupada medeniyetin beşiği sayılan Fransa da Fransızlara hakarette sorgusuz sualsiz içeri atarlar

tüm avrupa ülkelerinde böyledir bu durum bizimkilerde herşeye boyun eğer Türk halkı buna bile ses çıkarmıyorsa cahilin en önde gidenidir

geri kalmaya mahkumdur ama ben eminimki bu durum düzelecektir

tartıştığımız şeye bak bize küfür edeni cezalandıralımmı cezalandırmayalım mı?

Hehehehe , ne güzel demişsin birâder . İşin ilginci bu medeniyetin beşiği sayılan ülkeler , yani AB Ülkeleri 301'i kaldırın diye bastırıyor .

301'in zaten bir işlevi kalmadı malesef ki , Elif Şafak olsun , Orhan Pamuk olsun , DTP'li bölücü vekilleri olsun , ana avrat düz gidiyorlar şerefli Türk Milleti'ne . Bırakın yasayı kaldırmayı , bence yasa daha da sertleştirilmeli .

Bıraksınlar düşünce özgürlüğünü falan , düşünce özgürlüğü , hukuk , demokrasi vs. gibi kavramlar insanlar için . Bunlar önce insan olsunlar , sonra düşünüp düşündüklerini ifade ederler .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu konuda Banu Avar'ın Hangi Avrupa diye bir kitabı var. Mutlaka alıp okuyun, sözde medeni batının, avrupanın gerçek yüzünü görün derim.

boş tenekeden çok ses çıkar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

konu neyse de bunu bir partinin üzerine yapılmış bir saldırı gibi algılayıp buraya bir partinin afişlerini koymakta ne oluyor propoganda da yapın olsun bitsin !!

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    esat bi koyacam tur atacan amk. bu it oğlu itler %47 aldılar diye babalarının çiftliği sanıyolar bu ülkeyi, bir partinin kapatılması için laikliğe aykırı olmasının yeterli olmadığını yasalara eklemeye uğraşıyolar, bunu yapmaya teşebbüs ediyolarsa üstte yazanların çoğunu da yapabilirler rahatlıkla.. nasıl zamanında padişahın desteğini alan işgalciler cirit atıyosa ülkemizde, bugün de akp nin desteğini alan dış güçler her yerde cirit atıyo, yasalara bile onlar karar veriyo diyebilirim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    ben dahatsızım bu gün iş yerinde belimi incilttim valla çok agrıyor :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    no vomment
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    daha bunlar iyi günlerimiz bu akepe'nin uygulamalarının acısı çok acı olucak gidin biraz daha oy verin bunlara ayrıca öbür zihniyete diycek laf bulamıyorum hepsi aynı kapa pisliyolar allah sonumuzu hayretsin biri ab ile diğeri abd ile kanka olmuş vay anam vay türkiye'mi ne hale getirdiler be 

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

MHPye oy vermeme rağmen Bahçeliyi sevmezdım. Ama gözünü seveyim ne parmak varmış. Herkese batıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

kimse 301 in kalkmasından Rahatsız olmamış da karşı çıkandan Rahatsız olmuş anlaşılan..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yakintakip bunu yazdı:

MHPye oy vermeme rağmen Bahçeliyi sevmezdım. Ama gözünü seveyim ne parmak varmış. Herkese batıyor

Herkese? 

Toplam Hit: 4239 Toplam Mesaj: 38