Kim Rahatsız...?
-
çüş artık iyice dozunu kaçırdınız direk parti reklamı veriyor adama bak
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------
parmağa bak :D
hacı süpersin yaa :D koptum a.qbana görede billboard konusunda parayı veren düdüğü calar akp nin mhp ye karsı bi tavır aldıgını sanmıyorum. billboardlar kiralanmıssa ortada yasal bi işlem vardır ve bi sorun olursa dava acılır sorun çözülür.
-
Sanırım site içeriği fazla siyasete kayıyor.Hangş konuya girsem ya derin konulşar ya geyik yada siyaset.
-
tbtmad bunu yazdı:
Sanırım site içeriği fazla siyasete kayıyor.Hangş konuya girsem ya derin konulşar ya geyik yada siyaset.
yani? -
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Thelordmax bunu yazdı:
Biz senden rahatsızız bahçeli! Milyonlarca kart bastırıp parayı çar çur edeceğine bir okul yaptırsaydın ayakta alkışlardım. Türkiye büyük millet meclisindesin. Orada bişey yapamıyorsan dışarıda çırpınma biraz cesaret iyi şeyler yaptırabilir sana. Reklam kokan hareketleri sevmem.
-----------------------------Kafan basıyomu senın 70 mılletvekiliyle oylamayı kazanabileceğine.
-----------------------------Seviyeni koru ki seni insan yerine koyup cevap verebileyim.
-
WebCrow bunu yazdı:
tbtmad bunu yazdı:
yani?
Bence adminler el atmalı şahsen siyaset yasaklansa tahribat kimliğine kavuşur diye düşünüyorum. -
Thelordmax bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Thelordmax bunu yazdı:
Biz senden rahatsızız bahçeli! Milyonlarca kart bastırıp parayı çar çur edeceğine bir okul yaptırsaydın ayakta alkışlardım. Türkiye büyük millet meclisindesin. Orada bişey yapamıyorsan dışarıda çırpınma biraz cesaret iyi şeyler yaptırabilir sana. Reklam kokan hareketleri sevmem.
-----------------------------Kafan basıyomu senın 70 mılletvekiliyle oylamayı kazanabileceğine.
-----------------------------Seviyeni koru ki seni insan yerine koyup cevap verebileyim.
-----------------------------Hayvanlığın küzümü yok lafı nerenden anladın sen