Kimi Boy Uzatıcı İşe Yarıyor Mu
-
ha balya al hocam olur bi yararı D vitamini veriyor vücüda
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
uzamax'ı araştır iyidir diyorlar
bencede uzamax yüksek çinko içeriyoryada bol ceviz ye aynı yola geliyo :D
-----------------------------bende tıfıl kaldım yaw :) artık ergenlıgın son asamasındayız ama hala boy 167 anca :S bende arastırıyorum ama olumsuz cevap veren cok :S bu yuzden tırsıyorum.
Bı bakımada Allahın ıstedıgı gıbı olucak sonucta,etkıleyeme calısmakta bosa dıye dusunuyorum.bılmıorum walla npcam xD
-
24 yasa kadar gunde 1 litre sut u savunuyorum bazi gunler atlasamda bildim bileli iciyorum bu sekilde cocukluktan gelen bi sut sevdasi tabi koyde buyuyunce kaynatilmis inek sutuyle buyudum su anda da hazir sutlerle devam ediyorum sagligimi sute borcluyum belkide :F sut ic sut
-
boy uzaması ergenlik giriş yaşınada bağlı şimdi belki ergenliğe geç girmişsindir sağlıklı beslenme ve spor kimi den daha iyidir bence
-
Babacan bu işi zamanında çok kompleks etmiş diplomasız doktora yapmıs biri olarak sana hemen baslayayım yazmaya.
Eğer sakalın cıkmadıysa ( tras bıcagıyla kesecek kadar sert ve cok olmasını kastediyorum ) uzama sansın var.Cünkü sakal cıkması senin büyümenin bitişi anlamına gelmeye baslar.Ama bu herkezde aynı olacak değil büyük ihtimal böle oluyor.Aile en önemli 2.faktör yaş ve biyolojik olarak gelisimden sonra.İnternette birileri sallamıs annenin yasını topla babanın topla ona böl falan filan o tamamen hikaye.Gelelim 3. unsura bu da dengeli beslenme ve spor yapma.Yani dengeli beslenip sporunu sağlam yaparsan boyun uzar.
Dengeli beslenden kastım da D vitamin var diye süte yogurda asıl öbürlerini az ye değil.Sporda da söle bir durum var kemiklerin arası acılır gerçekden destekler uzamayı.
Bide kendini inandır bu konuyuda hiç kafana takma.Kafana taktıgın zaman olmaz ciddi anlamda diyorum.Uzamıcam kaldım diye kendini şartlandırma.Yalan sölemicen suan boyun normal Türkiye erkek boyunun 7-8 cm altında ama herşey boy pos değil.
Daha fazla bilgi için çift doktoralı Zaygo adlı müride yaz :D
@HolyZone
Hacı valla 3 bin kere söledin boyum 1,96 diye.Bence boyun o kadar uzun olması cok iyi bişey değil.Boylu poslu babayiğit olarak sölenen boy bence 185-190 falandır.Bizim öle bir arkadas vardı hava atıyordu sonra paso dalga geçer olduk adam kompleks yapmıstı :D
-
eray bunu yazdı:
doktora git benim bi arkadasimda gitti doktor bi ilac onermis her gun icerdi bide gunde 5 bardak falan ayran icerdi banada icirirdi ben uyurdum dderste o uzardi :F
-----------------------------Ferit mi lan :D
-
KroBey bunu yazdı:
Basketbol gibisi yok.
-----------------------------basketbol boy uzatmaz. sadece, bu sporda boyu uzun olanlar genelde daha başarılı olduklarından basketbol oynayanların çoğu ortalamaya göre daha uzundur. bu da insanlarda "basketbol boy uzatır" gibi yanlış bi düşünce uyandırır...
-
Kimisi işe yarar kimisi işe yaramaz hoca her yazılana bakma sen önce doktora git o ne diyosa onu yap. Sonra alternatif tıbba yönel onlara bak oda olmuyosa her yazılana inanmaya başlayabilirsin.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
doktora git benim bi arkadasimda gitti doktor bi ilac onermis her gun icerdi bide gunde 5 bardak falan ayran icerdi banada icirirdi ben uyurdum dderste o uzardi :F
-----------------------------Ferit mi lan :D
heye la o lale uzadimi ki sormaliyiz bunu :D:D -
CRASH bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
Basketbol gibisi yok.
-----------------------------basketbol boy uzatmaz. sadece, bu sporda boyu uzun olanlar genelde daha başarılı olduklarından basketbol oynayanların çoğu ortalamaya göre daha uzundur. bu da insanlarda "basketbol boy uzatır" gibi yanlış bi düşünce uyandırır...
hocam başka yerde deme bunu