folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimi Boy Uzatıcı İşe Yarıyor Mu

Kimi Boy Uzatıcı İşe Yarıyor Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

lise 1 de bi arkdş vardı...boyu kısaydı topkat manyağı yapardık..liseden sonra çocuğu gördüğümde abartmıyorum benim boyumdaydı..:S 2  3 cm kucuk    1.80 olmuştu nerdeyse yani.. 14 15 cm rahat uzmaış..Hayvan ya ne yedi ne içti bilmiyorum..

yorgun senarist .]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu ürün den almak istiyorum boyum çok kısa 160 boyundayım ne yapmam lazım amliyatla filan uzar mı?

@Mod: Adam 17 yaşındayım,1.60'ım sıkıntım var diyor, siz kalkıp "ben de 17'yim 190'ım ehueeh" yapıyorsunuz.

Biri burada iktidar problemim var dese "hacı ben tavşan gibiyim mi" diyeceksiniz?

Biraz anlayışlı olun, adam bilgi almak için konu açmış, şov yapasanız diye değil.! 

hocam uzamak istersen uzayamazsın.uzamak için iyi beslenmekten başka işe yarayan bi çözüm yok malesef.Ancak malesef denilecekte bi durum yok ortada,uzun olmanın sana vereceği bir artı yok,yada kısa olmanın bi zararı.önemli olan bunu kendine sıkıntı etmemen,19 yaşındayım 1.95 boyum var,bu zamana kadar bi yararını görmedim,hatta bazen kısa olmanın ne kadar iyi bişey oldugunu bile düşünürüm :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

buda uzatıyomus dene

http://www.v-pilsturkiye.com/?gclid=CPrt1ein-KICFU5o4wodYSz1ng

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

balık yağı hapı kullan, kesin çözüm valla. Ben yaz tatiline girerken 1,75 idim, şimdi 1,77 yim. Hapın ismi marincap, bütün eczanelerde bulunur.

Not:günde 3 tane atacan. Hiçbir yan etkisi yok..

xxx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

ben vitazinc diye bi ilaç kullandım 155ten 178 e yükseldim :D ama ergenlik dönemime denk geldiğini sanıyorum ama tabikide ilacın da etkisi vardır.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

benim dediğimede hiç ilgi gelmemiş enteresan halbuki garantili bir yöntem ve türkiyenin prof. dr saraçoğlunun yaptığı bir bitkisel kür

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:

CRASH bunu yazdı:

KroBey bunu yazdı:

Basketbol gibisi yok.

basketbol boy uzatmaz. sadece, bu sporda boyu uzun olanlar genelde daha başarılı olduklarından basketbol oynayanların çoğu ortalamaya göre daha uzundur. bu da insanlarda "basketbol boy uzatır" gibi yanlış bi düşünce uyandırır...

hocam başka yerde deme bunu

neden yaw yanlış bişey mi dedim?  yani basketbol boy uzamasını destekler (u235'in açıkladığı şekilde) ve ama boy uzaması için o kadar etkili bir faktör değildir; hayatın boyunca basketbol oynasan da normal şartlar altında ulaşacağın uzunluğun "kayda değer bir derecede" üstüne çıkamazsın (mesela 180 cm olacakken 183 cm olmak kayda değer bir derece değildir). sonuç olarak basketbol haricinde başka bir sporla da benzer bir etki sağlanabilir. 2 sene lisanslı olmak üzere 5 sene basketbol oynadım az çok fikrim vardır bu sporla ilgili :))

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
Toplam Hit: 8451 Toplam Mesaj: 28