Kimi Boy Uzatıcı İşe Yarıyor Mu
-
lise 1 de bi arkdş vardı...boyu kısaydı topkat manyağı yapardık..liseden sonra çocuğu gördüğümde abartmıyorum benim boyumdaydı..:S 2 3 cm kucuk 1.80 olmuştu nerdeyse yani.. 14 15 cm rahat uzmaış..Hayvan ya ne yedi ne içti bilmiyorum..
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------

Bu ürün den almak istiyorum boyum çok kısa 160 boyundayım ne yapmam lazım amliyatla filan uzar mı?
@Mod: Adam 17 yaşındayım,1.60'ım sıkıntım var diyor, siz kalkıp "ben de 17'yim 190'ım ehueeh" yapıyorsunuz.
Biri burada iktidar problemim var dese "hacı ben tavşan gibiyim mi" diyeceksiniz?
Biraz anlayışlı olun, adam bilgi almak için konu açmış, şov yapasanız diye değil.!
-----------------------------hocam uzamak istersen uzayamazsın.uzamak için iyi beslenmekten başka işe yarayan bi çözüm yok malesef.Ancak malesef denilecekte bi durum yok ortada,uzun olmanın sana vereceği bir artı yok,yada kısa olmanın bi zararı.önemli olan bunu kendine sıkıntı etmemen,19 yaşındayım 1.95 boyum var,bu zamana kadar bi yararını görmedim,hatta bazen kısa olmanın ne kadar iyi bişey oldugunu bile düşünürüm :)
-
-
balık yağı hapı kullan, kesin çözüm valla. Ben yaz tatiline girerken 1,75 idim, şimdi 1,77 yim. Hapın ismi marincap, bütün eczanelerde bulunur.
Not:günde 3 tane atacan. Hiçbir yan etkisi yok..
-
ben vitazinc diye bi ilaç kullandım 155ten 178 e yükseldim :D ama ergenlik dönemime denk geldiğini sanıyorum ama tabikide ilacın da etkisi vardır.
-
benim dediğimede hiç ilgi gelmemiş enteresan halbuki garantili bir yöntem ve türkiyenin prof. dr saraçoğlunun yaptığı bir bitkisel kür
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------CRASH bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
Basketbol gibisi yok.
-----------------------------basketbol boy uzatmaz. sadece, bu sporda boyu uzun olanlar genelde daha başarılı olduklarından basketbol oynayanların çoğu ortalamaya göre daha uzundur. bu da insanlarda "basketbol boy uzatır" gibi yanlış bi düşünce uyandırır...
hocam başka yerde deme bunu
-----------------------------neden yaw yanlış bişey mi dedim? yani basketbol boy uzamasını destekler (u235'in açıkladığı şekilde) ve ama boy uzaması için o kadar etkili bir faktör değildir; hayatın boyunca basketbol oynasan da normal şartlar altında ulaşacağın uzunluğun "kayda değer bir derecede" üstüne çıkamazsın (mesela 180 cm olacakken 183 cm olmak kayda değer bir derece değildir). sonuç olarak basketbol haricinde başka bir sporla da benzer bir etki sağlanabilir. 2 sene lisanslı olmak üzere 5 sene basketbol oynadım az çok fikrim vardır bu sporla ilgili :))