Kimliğin Kenarlarını Kestim Bi Sorun Olur Mu ?
-
Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?
-
Pvc kalkmıyosa sıkıntı olmaz...benimkide öyle...
-
Sıkıntı olmaz..
-
Bişey olmaz, TC kimlik numarası yazdığı sürece ehliyette kimlik yerine geçer.
n3xt tarafından 20/Mar/13 14:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı
Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?
Hoca o kadarda takmayın yahu. Soğuk mühür olmasa bile olur. Zaten herkesin kimliğini eline alıp inceleyecek değil ya. Masada bırakırsın bi de ösym den o kağıdı çıkart öyle koy. Resmine bakar zaten.
-
DevilRullz bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Hoca o kadarda takmayın yahu. Soğuk mühür olmasa bile olur. Zaten herkesin kimliğini eline alıp inceleyecek değil ya. Masada bırakırsın bi de ösym den o kağıdı çıkart öyle koy. Resmine bakar zaten.
O işler belli olmaz.Ösym bu kıllık yapmak doğalarında var.
-
Citizen bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCitizen bunu yazdı
O işler belli olmaz.Ösym bu kıllık yapmak doğalarında var.
Ne ösym si? Orada zaten bakan hoca olmuyor mu? O kadarda kafaya takma.
-
yerinde olsam işi garantiye alma adına değiştirirdim. benim de kimlikteki pvc yüzünden sıkıntı çıktı. daha önce pvcsi yarım kalkmıştı, üstünde tekrar
pvc çekti adam, pasaport almaya gittiğimde polis kabul etmedi kimliği. nüfus müdürlüğüne gittim, yanımda eski pasaportum vardı, onu gösterdim bi
kaç tane de fotoğraf verdim sanırım orada bi de dilekçe yazdım 5 dk da yeni kimliği verdiler, 5 lira gibi bi ücret aldılar sanırım hatrlamıyorum sonra
gidip yeni pasaportumu aldım. biliyorsun kopya çekmeyi önleme adına bazen sıkı kontroller olabiliyor, belki öyle bi polise denk geleceksin ki derdini
anlatamayacaksın..o yüzden 5 dklık bir iş için bu riski alman mantıklı değil bence
-
pvc kimlik korunsun diye var. kimlik pvc ile kimlik değil. kağıtta sıkıntı olmasın.
-
bi sorun çıkcağını sanmıyorum pvcli benimki de şimdi baktım cüzdanın yanlarını s..miş :D kolum girecek açıktan o kadar var
-
Hoca bide birşey dikkatimi çekti. Sınav girişinde kıllık yaparlar mı diye sormuşsun. Sonra bi bok olmaz denilincede Ösym bu belli olmaz diyorsun :) O zaman neden soruyorsun? :) Sınav stresinden heralde. Rahat olmazsan en az 20-25 puanın heba olur. Rahat olmaya bak kasma kendini.
pesimistic tarafından 20/Mar/13 15:30 tarihinde düzenlenmiştir