folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimliğin Kenarlarını Kestim Bi Sorun Olur Mu ?

Kimliğin Kenarlarını Kestim Bi Sorun Olur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pvc kalkmıyosa sıkıntı olmaz...benimkide öyle...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sıkıntı olmaz..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n3xt
    n3xt's avatar
    Erkek

Bişey olmaz, TC kimlik numarası yazdığı sürece ehliyette kimlik yerine geçer.

n3xt tarafından 20/Mar/13 14:59 tarihinde düzenlenmiştir

İş kurma işi biraz uzun sürdü. ben askere gitmicem demedim ki lan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?

Hoca o kadarda takmayın yahu. Soğuk mühür olmasa bile olur. Zaten herkesin kimliğini eline alıp inceleyecek değil ya. Masada bırakırsın bi de ösym den o kağıdı çıkart öyle koy. Resmine bakar zaten.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Hoca o kadarda takmayın yahu. Soğuk mühür olmasa bile olur. Zaten herkesin kimliğini eline alıp inceleyecek değil ya. Masada bırakırsın bi de ösym den o kağıdı çıkart öyle koy. Resmine bakar zaten.

O işler belli olmaz.Ösym bu kıllık yapmak doğalarında var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

O işler belli olmaz.Ösym bu kıllık yapmak doğalarında var.

Ne ösym si? Orada zaten bakan hoca olmuyor mu? O kadarda kafaya takma.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yerinde olsam işi garantiye alma adına değiştirirdim. benim de kimlikteki pvc yüzünden sıkıntı çıktı. daha önce pvcsi yarım kalkmıştı, üstünde tekrar

pvc çekti adam, pasaport almaya gittiğimde polis kabul etmedi kimliği. nüfus müdürlüğüne gittim, yanımda eski pasaportum vardı, onu gösterdim bi

kaç tane de fotoğraf verdim sanırım orada bi de dilekçe yazdım 5 dk da yeni kimliği verdiler, 5 lira gibi bi ücret aldılar sanırım hatrlamıyorum sonra

gidip yeni pasaportumu aldım. biliyorsun kopya çekmeyi önleme adına bazen sıkı kontroller olabiliyor, belki öyle bi polise denk geleceksin ki derdini

anlatamayacaksın..o yüzden 5 dklık bir iş için bu riski alman mantıklı değil bence

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

pvc kimlik korunsun diye var. kimlik pvc ile kimlik değil. kağıtta sıkıntı olmasın.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bi sorun çıkcağını sanmıyorum pvcli benimki de şimdi baktım cüzdanın yanlarını s..miş :D kolum girecek açıktan o kadar var

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hoca bide birşey dikkatimi çekti. Sınav girişinde kıllık yaparlar mı diye sormuşsun. Sonra bi bok olmaz denilincede Ösym bu belli olmaz diyorsun :) O zaman neden soruyorsun? :) Sınav stresinden heralde. Rahat olmazsan en az 20-25 puanın heba olur. Rahat olmaya bak kasma kendini.

pesimistic tarafından 20/Mar/13 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3756 Toplam Mesaj: 27