Kimliğin Kenarlarını Kestim Bi Sorun Olur Mu ?
-
Citizen bunu yazdı
Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?
rahat ol bro benim kuzen 2 senedir telefonla giriyo :D bende geçen sene girdim ceplerde birsürü ıvır zıvır cüzdanı görsen kağıt kart dolu :D rahat ol en önden girme millet biraz girsin sonra kapıdaki polisler zaten cıldırıyo direk geçersin :D bakalım bende bu sene bidaha girecem : )
-
aklında kalıcağana git yenisini çıkart.
-
pmyo sınavına liseden mezun oldugum sene 10. sınıf eskimiş dandirik okul kimliği ile girmiştim :D kimliğin nerede dediler bende bulamadım şehirdışından geldim sınava zor yetiştim dedim. ikna etmiştim sıkıntı çıkmamıştı o aklıma geldi :D
-
Bende fotokopi çektirsin diye babama vermiştim kimliği gitmiş cüzdanına sığmıyor diye kesmiş kenarlarını. Ondan sonra sınavlara da girmiştim hiç sorun çıkmamaıştı. Her yerde de kullanıyorum kimliği sorun çıkacağını sanmıyorum ama sen yanına ehliyetini de al. Ehliyet, kimlik ve pasaport kullanabilirsin sınavlara girişte herhangi biri yeterli.
-
hocam bu kadar kasma sorun olmaz sen gitmişin 6 ay ygs ye çalışmışsın bide seni sınava almayaccaklar öyle bir dünya yok
-
Citizen bunu yazdı
Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?
Bisey olacagini sanmam ama sen yinede her ihtimale karsi yaninda lemalar, mektubat gibi tuvalet kagidi bolca bulundurup giristeki gorevliyede Fettosun ogrencisiyim de hic sorun cikmaz o zaman.