folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimliğin Kenarlarını Kestim Bi Sorun Olur Mu ?

Kimliğin Kenarlarını Kestim Bi Sorun Olur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?

rahat ol bro benim kuzen 2 senedir telefonla giriyo :D bende geçen sene girdim ceplerde birsürü ıvır zıvır cüzdanı görsen kağıt kart dolu :D rahat ol en önden girme millet biraz girsin sonra kapıdaki polisler zaten cıldırıyo direk geçersin :D bakalım bende bu sene bidaha girecem : )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

aklında kalıcağana git yenisini çıkart.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

pmyo sınavına liseden mezun oldugum sene 10. sınıf eskimiş dandirik okul kimliği ile girmiştim :D kimliğin nerede dediler bende bulamadım şehirdışından geldim sınava zor yetiştim dedim. ikna etmiştim sıkıntı çıkmamıştı o aklıma geldi :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Bende fotokopi çektirsin diye babama vermiştim kimliği gitmiş cüzdanına sığmıyor diye kesmiş kenarlarını. Ondan sonra sınavlara da girmiştim hiç sorun çıkmamaıştı. Her yerde de kullanıyorum kimliği sorun çıkacağını sanmıyorum ama sen yanına ehliyetini de al. Ehliyet, kimlik ve pasaport kullanabilirsin sınavlara girişte herhangi biri yeterli.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gazez
    gazez's avatar
    Erkek

hocam bu kadar kasma sorun olmaz sen gitmişin 6 ay ygs ye çalışmışsın bide seni sınava almayaccaklar öyle bir dünya yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Allah izin verirse Pazar günü sınava gireceğim.Daha önce kimliğin etrafındaki pvc kaplamayı cüzdan sığmıyor diye makasla kesmiştim.Kimliğin kağıdına ve soğuk mührüne hiç bir zarar vermedim.Sınav girişinde kıllık yaparlar mı ? Ehliyeti alsam kimlik yerine geçer mi ?

Bisey olacagini sanmam ama sen yinede her ihtimale karsi yaninda lemalar, mektubat gibi tuvalet kagidi bolca bulundurup giristeki gorevliyede Fettosun ogrencisiyim de hic sorun cikmaz o zaman.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 3759 Toplam Mesaj: 27