Kimlikte Ki Din İbaresini Sildireniniz Var Mı?
-
İsteyen sildirsin abi sildirmeleri niye zorunuza gidiyor, sildirmemeleri niye zorunuza gidiyor?
-
adam darwin'i ateizmle bir görüyo vay amk :)
-
SeRDaR bunu yazdı
Geçenlerde bir arkadaşım ateist olduğu için kimliğinde yazan İslam ibaresini sildirmiş çok basit bir dilekçeyle
Malum kimlikler yenilenecek açıkçası bende o hane nin boş bırakılmasını istiyorum
müslümanım İslam inancına haizim fakat düşüncem gereği insanların dinlerinin orada yer almasını hoş bulmuyorum
bu kişinin kendini ilgilendiren bir durum bana göre Laikliğe de aykırı diye düşünüyorum olmaması gerek
bu sebepten kaldırmayı düşünüyorum iş hayatımda devlet kurumlarında vs bu durumdan dolayı sıkıntı Yaşar mıyım
sildirip sıkıntı yaşayanınız var mı ?
@MOD : Konu siyasi ve dini tartışmaya dönmesin!
Yaw serdar bunu diyen senmisin.! Valla cok sasirdim
-
çok ilginç bir konu. olmalımı olmamamalımı hiç düşünmemiştim.
sadece şuna hep karşıydım. dini başka islam yazıyor.
kim neye inanıyorsa o yazılmalı bence. ateistse ateist hristiyansa hirsitiyan aleviyse alevi yazılsın mesela.
inancınızı savunmaya gelince herkes 10 kaplan gücündesiniz bu ne saklama çabası diye sorarlar adama. sordum da zaten :))
ayrımcılık olur korkusuysa birşey diyemem .
bizim toplum biraz.. nasıl denir yani başkalarının hayatını irdelemeye bayılır.
hayatını engelleyecek ciddi birşey varsa mantıklı diyebiliriz. hitler zamanında yahudilik propagandası çok akıllıca olmazdı :))
-
Din hanesinin var olması saçma , hani islam yazmasından bahsetmiyorum ateist yazsada bunun kimlikte belirtilmesi saçma. Gayrimüslim olunca fazla mı vergi alıyorlar, amacı nedir o bilginin bilinmesinin?
-
Biryerlerde ölürsem. Beni yakıp ta küllerimi denize atmasınlar diye ben yazmasından yanayım...
serhat8102 tarafından 27/Ara/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
aile kütük no kadar önemsiz bir mevzu...
kalbinde ne yazdığı önemli...