folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kimsenin Yapmadığı Yada Yapıpta Geliştirmediği Bir KAMPANYA !

Kimsenin Yapmadığı Yada Yapıpta Geliştirmediği Bir KAMPANYA !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahpekar
    Mahpekar's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar Uni 1. sınıfında okuyorum hocamızın verdiği ödev hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Sosyal Sorumluluk dersinde başarılı olmam için bireysel yada grup olarak yapmamız gereken çevreye insanlara yararlı olabilecek bir kampanya üretmek ve bunu faaliyete geçirmek. konuda herhangi bir kısıtlama yok.

Örnek: İst.B.B Yapmş olduğu kagıt ve pet şişelerin ayrı toplanması, Bazı belediyelerin spor tesisleri açıp gençleri spora önem vermelerini sağlaması,Turkcellin baba beni okula gönder kampanyası vsvs.

Geçen sene uni 1. sınıftakı ögrencilerin yapmış olduğu kampanya kimsesiz çocuklar yurdundan almış oldukları cocukların yüzüne maske yaparak onlarla ilgilendiklerini amaçlamakmış.

Ders: Sosyal Sorumluluk

Uni: İst Aydın Uni

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    mesela kültürü yozlaşmaya başlamış gençlerimizi toplumumuza kazandırmaya çalışabilirsiniz.. hem büyük çaba, emek gerektirir.. hemde başarırsanız  çok iyi olur...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sorun çözmek için önce sorun olduğunu düşündüğünüz kesimin kendisini nasıl gördüğüne bakmak lazım.
    Kimsesiz,aç insanlara yardım edebilirsin ama gözüne kalem çeken gençlere tutup sizler manevi değerlerinizden kopuyorsunuz,size yardım edicem dersen bu faşizme girer.Ama dersenki gençlerin ilerleyen dönemlerde manevi değerlerinden kopmaması için x sınıfta şu içerikte bir ders,neden olmasın?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam toplu taşıma araçlarının daha çok kullanılması ile hava kirliliğini azaltmaya yönelik bir kampanya olabilir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

toplum bilinçlendirme seminer video gösterimleri konu ise

DEPREM !

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek
    efes pilsen 1 lira olsun kapağından bedava çıksın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bence sigara tiryakilerini yada internet bağımlılarını toplayıp, onlara geniş açıklamalı bir seminer verebilirsiniz.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

son bir yılda neredeyse 2 ye katlanan elektrik zammı var biliyosun.

onlara elektriğin insan hayatındaki yerini hatırlat.. gerçi hoş herkes ben biliyom der ama 

kimse prizde unutulan bir cep telefonu şarj aletinin ayda kaç para masraf yaptığını 

yada bunun gibi minicik görüşlü enerji süngerleri vs..

mesela :

şu an saat 01:30 salonda müzik seti açık, pc açık, tepemdeki florasan yanıyo,klima püfür püfür, çay ısınıyo,cep tefefonum şarjda,çamaşır makinasında 23 çift çorap yıkanıyo,buz dolabı biralarımı soğutuyo vs. vs. bunların alayı

şimdi elektriklerin gittiğini varsayarsak ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

son bir yılda neredeyse 2 ye katlanan elektrik zammı var biliyosun.

onlara elektriğin insan hayatındaki yerini hatırlat.. gerçi hoş herkes ben biliyom der ama

kimse prizde unutulan bir cep telefonu şarj aletinin ayda kaç para masraf yaptığını

yada bunun gibi minicik görüşlü enerji süngerleri vs..

mesela :

şu an saat 01:30 salonda müzik seti açık, pc açık, tepemdeki florasan yanıyo,klima püfür püfür, çay ısınıyo,cep tefefonum şarjda,çamaşır makinasında 23 çift çorap yıkanıyo,buz dolabı biralarımı soğutuyo vs. vs. bunların alayı

şimdi elektriklerin gittiğini varsayarsak ?

usta sen bilinçlenmezsin:D 

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek

*istanbul'daki gelir düzeyi düşük eğitim olanakları fazla gelişmemiş  bi semtte yaşayan çocuklara ders vermek olabilir . mesela sbs'ye hazırlananlara yardım etmek hatta onların hazırlanmasını sağlamak okumayı daha çözemeyenlere bu konuda yardımcı olmak . sbs dediysem öss filanda dahil içine. yok bu çok ciddi ve devamlılığı olan zor bir iş dersen.

*küçüklükten okuyupta bi kenarda duran seksen günde dünya turu, çocuk halbi vs gibi kitapları toplayıp seviyelerine göre ayırdıktan sonra doğu'daki kardeşlerimize kütüphanesi olmayan bi okula kütüphane olabilecek şekilde bi  yardımda olur .hem maliyetide öyle çok yüksek olmaz ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahpekar
    Mahpekar's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    Bence sigara tiryakilerini yada internet bağımlılarını toplayıp, onlara geniş açıklamalı bir seminer verebilirsiniz.

Güzel düşünce ama bunları yapan Sağlık kuruluşları, Vakıflar, Dernekler vsvs. var.

Hazır yapılmış olan bir kampanya üzerinden yola çıkmak geçersiz not almamızı sağlıyacak.

Kitap dağıtma konusunda ise her okul belirli yıl içerisine yapıyor. Sbs'ye hazırlanan gençlere ders vermek uzun zaman alabilir. bu ortamı yaratmak onların sorumlulugunu almak buyuk iş diyebilirim.

Deprem hakkında   PROF. DR. AHMET METE IŞIKARA gerekli açıklamaları uyarıları vs yapıyor.

Elektrik Hakkındaki açıklamalarını ciddiye alacagım hocamızın ağzını aramak olacak ilk işim :)

efes pilsen 1 lira olsun kapağından bedava çıksın : Defol

Not: Konuyu Genel konulara taşırsanız sevinirim.

Toplam Hit: 3027 Toplam Mesaj: 12