folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kimsenin Yapmadığı Yada Yapıpta Geliştirmediği Bir KAMPANYA !

Kimsenin Yapmadığı Yada Yapıpta Geliştirmediği Bir KAMPANYA !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    thenumb bunu yazdı:
    -----------------------------

*istanbul'daki gelir düzeyi düşük eğitim olanakları fazla gelişmemiş  bi semtte yaşayan çocuklara ders vermek olabilir . mesela sbs'ye hazırlananlara yardım etmek hatta onların hazırlanmasını sağlamak okumayı daha çözemeyenlere bu konuda yardımcı olmak . sbs dediysem öss filanda dahil içine. yok bu çok ciddi ve devamlılığı olan zor bir iş dersen.

*küçüklükten okuyupta bi kenarda duran seksen günde dünya turu, çocuk halbi vs gibi kitapları toplayıp seviyelerine göre ayırdıktan sonra doğu'daki kardeşlerimize kütüphanesi olmayan bi okula kütüphane olabilecek şekilde bi  yardımda olur .hem maliyetide öyle çok yüksek olmaz ...

-----------------------------

arkadaşın dediği gibi hocam şuan lisesondayım 8.sınıftayken bizim okulun ordaki bi ilköğretim okulundan çocuklar geliyordu bizim okula haftada 2 gün ben ve yanımda bi arkadaşım onlara ders veriyorduk okullarındaki konuları tekrar falan ediyorduk. bence çok güzel bi sosyal yardım projesiydi. sende böyle bi okul bulup orda eksik olan bir öğretmen yerine gönüllü olarak ders verebilirsin........

der die das
Toplam Hit: 3029 Toplam Mesaj: 12