Kına Gecesi İle İlgili
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
-----------------------------Oyun havası da ne demek? Yani oyun havası diye bir tarz mı var? Hayır yok.
O zaman niye çalıgıcı, çingeneci... kimliklerin sanatttan yoksun bir anlayış ile birbirinin üzerine bindirdiği elektronik ses dalga yumağını oyun havası diye nitelendiriyoruz?
Ayrıca düğün ve kına gecesi gibi kültürel etkinliklerde bulunan her insanın bir şekillde bu iğrenç ötesi müziklerden zevk alması insanı delirtmek için içten bile değil.
Off, ne diyeyim ben size...
Hım, kına gecesinde benim bildiğim "...yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar..." ve benzeri birkaç slow(yavaş ve düşük ritimli) parça söylenir, olur biter.
NOT: Bir ara şurada "oyun havaları(!)" kategorisi görmüştüm. Bakmak isteyenler için: http://www.zevklimp3.com
-----------------------------Hocam ezdin be:DBu aradalink için teşekkürler...
-
adem kilicdan bir iki parca indir:)
-
Ya müridler hepinizi seviyorum.Bir tane link veren arkadaş var.Gerisi full tavsiye etmiş.Yine de Allah razı olsun sizden:D:D
-
al madem ankaranin en ünlü şarkısıdır.daha istersen atarım buraya ara ara
http://rapidshare.com/files/138810309/MISKET__ETHEM_YE_ILTA_.MP3.html
-
senmi evleniosn :]
-
Arkadaşlarım gerçekten çok aradığım bir şarkı lazım düğünlerde çalıyor
cınbır cınbır cınbırlak ta cınbır cınbırlaaakkk diye
bunu bulan beni çok mutlu eder elinde olan varsa yada adını bilen söyleyiverin lütfen :)
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlarım gerçekten çok aradığım bir şarkı lazım düğünlerde çalıyor
cınbır cınbır cınbırlak ta cınbır cınbırlaaakkk diye
bunu bulan beni çok mutlu eder elinde olan varsa yada adını bilen söyleyiverin lütfen :)
-----------------------------
hoca, bu ses hangi müzik aletinden cikiyo.cinbirlak nedir yav
-
cınbırlak kısmını adam söylüyo:D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
senmi evleniosn :]
-----------------------------Yok be hoca.:D
-
adam oynak hava istemiş. oyun havası deyince kına deyince hangi tür müzikleri istediğini herkes anlıyo mu? evet. ozaman niye polemik yaratıyonuz arkadaşım. varsa paylaşın yoksa susun :S
benim evdeki pc de olacak akşam eve gidince atayım, bi karışık. bugüne kadar üçbeş kına, nişan, tatlı gecesinde bilgisayar ve ses sistemi ile dj lik yapmış olduğum için. bu müziklerin değerini iyi bilirim :D :D