Kingdom Rush (Flash Oyun)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bu oyunu bilgisayarıma indirmek istiyorum, jdownloader + idm ile denedim yapamdım bir türlü,
İndirip bir yere upload edecek olan varmı acaba ?
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Kingdom-Rush-Flash-Oyun-143332/4/#1678080
burada yazmıştım ben.
linki kopyala IDM ile indir. 18mb civarı.
-----------------------------hocam 2 sorum var
1)bu verdiğin linki başka benzer şeyler için biz nasıl bulacağız?
2) indirdiğimiz "şey"i neyle açacağız ? tarayıcıyla denedi olmadı kendisi zaten gomplayeri zorluyor??
-
up
-
Lostok bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bu oyunu bilgisayarıma indirmek istiyorum, jdownloader + idm ile denedim yapamdım bir türlü,
İndirip bir yere upload edecek olan varmı acaba ?
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Kingdom-Rush-Flash-Oyun-143332/4/#1678080
burada yazmıştım ben.
linki kopyala IDM ile indir. 18mb civarı.
-----------------------------hocam 2 sorum var
1)bu verdiğin linki başka benzer şeyler için biz nasıl bulacağız?
2) indirdiğimiz "şey"i neyle açacağız ? tarayıcıyla denedi olmadı kendisi zaten gomplayeri zorluyor??
-----------------------------k.bakma hocam görmemişim :)
1. sayfaya sağ tık. kaynağı görüntüle diyip swf diye aratıp flash dosyasını buluyorsun hocam.sonra indiriyorsun.
2. gom playerda oynayabilirsin. browser'da oynayabilirsin bu şekil "file:///C:/Users/Baris/Desktop/kingdom-rush-12141.swf"
-
bulaşmayın oyuna bitirene kadar kafam patladı
-
futbol, siyaset, din nası yasksa oyun paylaşmakta yasak olsun bence :D
-
----------------------------
k.bakma hocam görmemişim :)
1. sayfaya sağ tık. kaynağı görüntüle diyip swf diye aratıp flash dosyasını buluyorsun hocam.sonra indiriyorsun.
2. gom playerda oynayabilirsin. browser'da oynayabilirsin bu şekil "file:///C:/Users/Baris/Desktop/kingdom-rush-12141.swf"
-----------------------------çok teşekkür ederim hocam çok işime yaradı idman crack konu anlatımından da faydalanmış oldum :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
futbol, siyaset, din nası yasksa oyun paylaşmakta yasak olsun bence :D
-----------------------------katılıyorum bitirene kadar başından kalkamadık amk =)
-
bu oyunun 2 si yada farklı bir versiyonu varmı
-
Tüm görevleri tamamladım arada sırada açıp son bölümü zevkine oynuyorum bu arada bende pc ye indirdim oyunu ama ıyun bir türlü açılmıyor kahverengi bir ekran gelip duruyor ekrana oyunu indirenler oyunu nasl açıyorlar,
-

son bölümün 3.kısmı hariç herşeyini bitirdim bayıldımla oyuna.