Kipada Hırsızlık Olayı ?
-
Şimdi arkadaşlar ;
Benim arkadaş kipada 2 adet 9 ytl usb bellek + bluetoth çalmıi paketdekileri cebe atmış :d tam dışarı cıkcak izbandıt gibi siyah gomlekli adam omzundan tutup güvenlik ofisine sokmuş cebindekileri cıkarmış arkadaşın sadece flash bellekleri alcak parası varmış bluetoth alcak parası yokmus sadece flash diskleri almıs 20 ytl ondan sonra adam bluetothun fişini kendi üstüne kesirmiş arkadaşın adını soyadını ve yaşını almış adreside almış ama bizim piç sallamış adres . Adam müşteri hizmetlerine bluetohtun parasını biz elemanlarla haletcez demiş arkadaş üzür dilemiş bi daha yapmıcam demiş adamda affetmiş sizce bişi olurmu ????? cocuk cok tırsıo
-
fiyatını ödedikten sonra bişey olmaz.
-
dua etsin güvenlikçi oracıkta domaltıp bişeyler yapmamış :F
adamın zıttına gitseydi kamera kayıtları vs hep çocuğun aleyhine işliyo :F yani adam çocu oracıkta tutsa parçalasa kafa göz şişirse hiçbi hak talep edemessin adamdan :F
serbes bırakmışlarsa s*igtirlan evine demişlerse bişey olmaz :F
-
çok yazık hırsızlık yaptığı için. ayrıca guvenlik insaflı çıkmıs affetmıs daha ne olsun neye tırsıyo
-
yatsın kalksın güvenlikçinin insafına dua etsin, eğer birşey olacak olsaydı zaten olurdu.
-
Bir şey olmaz bir şey yapacak olsaydı orada tutar polise teslim ederdi arkadaşını dua etsinler güvenliğe insaflı olduğundan teslim etmemiş polise 1 bluetooth için kaç sene hapis yatabilirdi arkadaşın hemde adi suçlu olarak ne için 20 tl lik bluetoth için değermiydi millet milyar dolarlar hortumlar hiç bir şey olmaz ama arkadaşının çaldığı 20 tl lik bluetoth için güvenlik polise teslim etseyd market sahibi gıcık birisi çıkıp şikayetçi olsaydı 20 tl lik bluetoth için adi suçtan paşa paşa ıslah evinde yatar siciline işler hayatını kaydırırdı aptal olmayın
-
arkadaş iki adet flashın ücretini ödemiş . bluetohtun ödememiş adam sadece 2 adet falshınkini almıs bluetotunkini müşteri hizmetlerinde demişki benim üstüme fiş kes ben halletcem demiş kesilen fişe arkadaşın adını ve soyadını yazmış şimdi s*tir git demiş. yane arkadas ad soyaddan bulabilirlermi ido ben dedim serbest bıraktılar diye bişi olmaz
-
Çaldığı zaman arkadaş ortamlarında nasıl yürüttüğünü ballandıra ballandıra anlatmasını biliyorlar. Genel anlamda konuşuyorum. Yakalanıncada üçbuçuk atıyorlar. Müstehaktır böyle kişilere.
-
:D aslında öle ama adam kiçik oldugu için korksun die almıştır adını soyadını ad soyadla nolcak yoksa bide dedğiniz gibi bişi olcak olsaydı salmazlardı polis çağrırlardı şimdi bi daha konustum odaya çektiğinde demiş polisi çağrayımmı arakadaş özrü dilerm demiş telefon açmış atilla bey demiş bole bole demiş napalım demiş sonra tamm demş flash bellekleri odetmiş yollamış ad soyad aldı diye bişi olmaz bence
-
5 yıldır Kipada çalışıyorum ben
adını soyadını tutanak tutmak için almıştır, her şeyin tutanagı tutulur.şu tarihte şu olmuştur şu kişiler görmştür diye kağıda yazılır kaydedilir
böyle şeyler için ugrasmazlar, parasını ver yoksa polis çağırırız derler parasını alıp gönderirler, bazen tokat felan atarlar :))
onlar büyük hırsızların peşindeler bunlar fasafiso
-
Bugün aynı olay electroworldde oldu...
elemanı hasat ettiler...