Kipada Hırsızlık Olayı ?
-
Bence o arkadaşınla çok takılma =)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------konuya farklı bakış açısı ama doğru. Yarın bir gün senide yakar. Nitekim hırsızlığını anlatabilen yüzsüz bir insanla arkadaş olmanda kötü.
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben ce en dogru ve güzel tespit budur. hırsız la arkadaş lık başını agrıtmaktan öteye gitmez.
-
Hocam haklısınız cocugun yaptıgı yanlıs ama izmirin yarısı kipadan bişiler araklıyo nasıl yakalamışlar hala şaştım . :D bi daha kipaya girmez salak :D
-
ben olsam affetmezdim bu ne ya ???
Ayıp bi şey bence sen destek istemişsin ama yapılanın ne kadarda etiğe karşı bi şey olduğunun farkındamısın ya...
Ya yiyecek çalsa anlarım ben eyvallah derim aç parası yok yapıyo usb çalmak ne ya bluetooht ne ya ayıp ama ben olsam veriridim Yönetime...
Bu şekilde gençlik büyürmü yaa terbiye denen şeyde yok olmaya başladı ahlakımızda ....
Umarım arkadaşın kurtulur ve büyük bi ders olur ona sadece bu yüzen korkuturlar inşallah...
Çok acımasız gelebilirim size ama bu böyle....
Bugun onu çalan yarın neleri çalmazki bi kere eli yatkınsa böle bi şeye dahagerisi gelir inşallah arkadaşın düzelir.
Tek temennim bu arada bi şey olmaz akadaşına korkma veren orda verirdi...
-
adamın bi tanesi bi gün bevliye(üroloji) kligine gider doktora: bir arkadaşının sertleşme sorunu oldugundan çok sıkıntılı oldugundan vs vs bahseder. Doktor: derin bi hmmmmm çektikten sonra -acaba rica etsem o arkadaşınız agzını açıp aaaaaa diyebilirmi der ((:
imalı bişii yok ama mesajı okuyunca fıkra aklıma geldi...
-
tırsıcağına gitsin bluetoothun da parasını ödesin adamlardan da özür dilesin, hem kendi vicdanen rahatlar hem de tırsmaz artık..
ayrıca ben olsam tutarım polise teslim ederim burnu sürtsün bi kere, o karakolun kokusunu falan bi alsın, bugün böyle ucuz yırtarsa yarın daha büyüğünü yapar.
@ buruksu o da iyiymiş =) -
@arkinfes ,
hırsızlarla takıldığını bilmiyodum.. niye söylemedin daha önce?
-
Konuşma bir daha o arkadaşın la,
-
elektronik eşya reyonları ve içki reyonlarında kamera olduğunu bilmiyormuymuş bu sivri arkadaşın