folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kipada Hırsızlık Olayı ?

Kipada Hırsızlık Olayı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Bence o arkadaşınla çok takılma =)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:
    -----------------------------

konuya farklı bakış açısı ama doğru. Yarın bir gün senide yakar. Nitekim hırsızlığını anlatabilen yüzsüz bir insanla arkadaş olmanda kötü.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:

ben ce en dogru ve güzel tespit budur. hırsız la arkadaş lık başını agrıtmaktan öteye gitmez.

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Hocam haklısınız cocugun yaptıgı yanlıs ama izmirin yarısı kipadan bişiler araklıyo nasıl yakalamışlar hala şaştım . :D bi daha kipaya girmez salak :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ben olsam affetmezdim bu ne ya ???

Ayıp bi şey bence sen destek istemişsin ama yapılanın ne kadarda etiğe karşı bi şey olduğunun farkındamısın ya...

Ya yiyecek çalsa anlarım ben eyvallah derim aç parası yok yapıyo usb çalmak ne ya bluetooht ne ya ayıp ama ben olsam veriridim Yönetime...

Bu şekilde gençlik büyürmü yaa terbiye denen şeyde yok olmaya başladı ahlakımızda ....

Umarım arkadaşın kurtulur ve büyük bi ders olur ona sadece bu yüzen korkuturlar inşallah...

Çok acımasız gelebilirim size ama bu böyle....

Bugun onu çalan yarın neleri çalmazki bi kere eli yatkınsa böle bi şeye dahagerisi gelir inşallah arkadaşın düzelir.

Tek temennim bu arada bi şey olmaz akadaşına korkma veren orda verirdi...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

adamın bi tanesi bi gün bevliye(üroloji) kligine gider doktora: bir arkadaşının sertleşme sorunu oldugundan çok sıkıntılı oldugundan vs vs bahseder. Doktor: derin bi hmmmmm çektikten sonra -acaba rica etsem o arkadaşınız agzını açıp aaaaaa diyebilirmi der ((:

imalı bişii yok ama mesajı okuyunca fıkra aklıma geldi...

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

tırsıcağına gitsin bluetoothun da parasını ödesin adamlardan da özür dilesin, hem kendi vicdanen rahatlar hem de tırsmaz artık..

ayrıca ben olsam tutarım polise teslim ederim burnu sürtsün bi kere, o karakolun kokusunu falan bi alsın, bugün böyle ucuz yırtarsa yarın daha büyüğünü yapar.

@ buruksu o da iyiymiş =)

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

@arkinfes ,

hırsızlarla takıldığını bilmiyodum.. niye söylemedin daha önce?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Konuşma bir daha o arkadaşın la,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

elektronik eşya reyonları ve içki reyonlarında kamera olduğunu bilmiyormuymuş bu sivri arkadaşın

Toplam Hit: 12273 Toplam Mesaj: 33