Kiraciya Gonderilen Tebligatin Ulastirilamamasi
-
Sayin Ahali merhabalar,
Memlekettekin b*ktan ekonomik durumun bir baska yansimasi olarak, babam adina kirasini odemeyen bir kiraciyla muhattap olmak durumunda kaldim.
Maalesef ki insan gibi konusup anlasamayinca kirayi odemesi icin noterden ihbarname yolladik. Kiraci kapiyi postaciya acmadigindan ihbarnameyi teslim almamis, notere geri donmus.
Bu noktada ne yapmak lazim, tebligat icin nasil bir yol izlemek lazim? Bilgisi, deneyimi olan muritlerin yardimini bekliyorum lutfen.
gkhn tarafından 31/Ağu/23 22:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Noteri git iade gelen tebligatı mavi zarfla mernis adresine gönderilmesini iste o zaman iade olmaz.Sadece posta ücreti ödersin Noterden barkot numarasını da iste tebligatın ulaşıp ulaşmadığını takip et
-
İyide böyle bir durumda postacı kapıya ihbar kağıdı yapıştırıp muhtara teslim eder. Muhtarın teslim alması ile şahsın teslim alması aynı şey oluyor.
-
mkyb bunu yazdı
İyide böyle bir durumda postacı kapıya ihbar kağıdı yapıştırıp muhtara teslim eder. Muhtarın teslim alması ile şahsın teslim alması aynı şey oluyor.
ilamsız takip sanırım o yüzden böyle. Kişiye tebliğ.
-
Madem postaciya açmıyor kapıyı. Noterden borcu var diye yazı gönder adını hatırlamıyorum 15 gün içinde itiraz etmesi gerek etmezse borcunu kabul etmiş oluyor
-
tri bunu yazdı
Noteri git iade gelen tebligatı mavi zarfla mernis adresine gönderilmesini iste o zaman iade olmaz.Sadece posta ücreti ödersin Noterden barkot numarasını da iste tebligatın ulaşıp ulaşmadığını takip et
Hocam internette birkax noktada da soylediginizle paralel bilgi mevcut, tesekkur ederim yarin bakicam.
-
mkyb bunu yazdı
Bence de prosedur boyle olmasi gerekli ama ya bu adreste yasamiyor falan dedi evdekiler ya da Antalya'da sicaktan bunalmis boktan bir postaciya denk geldi bizim tebligat.
-
Kirayı ödemiyorsa noter değil , icra emri gönder . Google icra örnek 13 araştır . Avukat aracılığıyla işlerini yürütmeni tavsiye ederim .
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
Kirayı ödemiyorsa noter değil , icra emri gönder . Google icra örnek 13 araştır . Avukat aracılığıyla işlerini yürütmeni tavsiye ederim .
Hocam cikarmak istiyoruz biz, bu sebeple once iki hakli ihtara ihtiyacimiz var ki sonuc kesinlinkle lehimize olsun. Avukati iki ihtari tamamladiktan sonra, tahliye davasi ve alacak davasini acacagimiz zaman tutacagiz.
-
wordros bunu yazdımkyb bunu yazdı
ilamsız takip sanırım o yüzden böyle. Kişiye tebliğ.
bana da ilamsız geldi kaç kere. her defasında postacı kapıya etiket yapıştırıyor gidiyor. süre de işliyor isterse almasın muhtardan. keşke kapıyı açmayınca gelmemiş olsa.
-
Acaba karşı tarafın e-tebligat adresi var mıdır ?